NAŠA BORBA...

Odgovori
Eskobar
Postovi: 204
Pridružio se: Sre Sep 20, 2017 2:33 pm

Re: NAŠA BORBA...

Post od Eskobar » Čet Jun 14, 2018 11:12 pm

Мене само занима где се изгубила наша навијачка свест? Знамо ли ми шта значи бити Гробар? Јер ми смо пре свега Гробари, немојте то име Партизановци да вас доводи у забуне, Партизановац је свако ко навија за Партизан, име Гробари је виши ранг и ту почиње та нека хули прича.
Где се изгубило име Гробара? Шта се дешава са нама? Постали смо либерална говна и сека персе. Крив нам је овај играч, крив онај, крив Ђукић. Једини прави кривци за наше неуспехе у клубу и стање на трибини су СНС управа и сам СНС на челу са АВ који их и предводи. Значи, није полиција крива зато што ми брани да протестујем, они су ту да извршавају наређења, крив је онај који им командује. Полција може да буде крива за неке своје поступке које противправно ради и која су противзаконита. Ја не знам докле ће трибина да ћути свим говнима која нам уништавају Партизан. Својим аполистичним постављањем и свођењем трибине на исто не да се губи на маси него то срља у катастрофалне бројке, свим иоле хули главама које би нам пришле се гади овај став трибине. Такви људи су се изгубили у годинама где се име Гробара изгубило и где смо почели да ћутимо сваком. Својим ставом трибина може да привуче симпатизере, а на томе се не може градити навијачка трибина. Навијачка трибина је југ у некој пуној снази 2008./9. на пример (за мене лично најлепше време).
Е сад, поново ће се осути паљба на нас политички некоректне ликове коме смета пре свега уништавање клуба, а не политика. Не мешамо ми политику на трибину него се политика умешала код нас. Чист пример је као што је неко пре неких месец дана-два написао, значи ако мени уђе разбојник у кућу, ја треба да га пустим да он ту заузме своју територију и ајде што ми је узео дедовину, већ ја њему треба да титрам јаја као што то југ ради управи и Вучку? А ми? Јел смо нешто различитији од југа по том питању? Ја нисам члан ниједне странке, али сам увек против цигана, мурије и власти. Стога, не могу бити заступник неке странке овде и неко ко пропагира политику на трибини, унапред да напишем за све осуде, јер нећу одговарати на њих нити постављати било шта на форуму и ићи на утакмице до даљег.
Не могу да верујем у шта се ми претварамо, као да смо неке сека персе. Ћутимо свима, руше нам светињу, сви ћуте, а сви ми глумите велике хулигане и бусате се у прса. И ајде, нека и то, али смо постали малте не нека југословенска заједница и трибина на којој се окупљају људи свих вера и народности где је брат мио ма које вере био.
“Јадни Вокри албанац, он је то морао таком силом прилика, да је могао он би сигурно продавао семенке у Бг са шајкачом на глави али је ипак морао да се определи да буде председник фудбалског савеза Косова”.
Па јебем вам матер политичку коректну, лик заслужује сваку осуду и никакав помен смрадина шиптарска, ал' наравно одмах се ту јављају дежурне пројугословенске мулти култи групе људи на форуму и странице попут GTRa да одају хвалоспеве и почасти нашем драгом Фадиљу и пропагирају слогу између мулти етничких група. Ево сере ми се.
Да л' ми се више сере од политичара, управе, југословена, либерала, аполистика, пацифиста, не знам ни сам. Све најбоље што смо имали, Гробари су изгубили и наметнут им је комуњарски систем вредности. А док смо били под комунистима, Гробари су тада највише Србовали. Сада кад демократија влада и где у 21. веку ти можеш да се бориш за право грађана, Гробари највише ћуте, чак постају левичари. Створила се слика о томе како ми треба да будемо скроз супротни од цигана, шта они раде ми да им контрирамо, отишло је у крајност све, па тако имамо ситуацију да само зато што цигани Србују ми не треба. Само зато што су национално настројени ми треба да будемо мулти етничка заједница. Е ево, боли ме курац. Па нису цигани измислили православље и националну свест. Прозивате их да су овакви и онакви, лечите комплексе на њима, гледате у њихово двориште да ли су УБ избачени или нису, да ли ће Бригадири бити, а у вашем дворишту крш и лом. Реалност је да им је трибина светлосним годинама уређенија од наше и да међу њима пре свега слога влада, нису сујетни као ми него раде на себи и гледају како даље да напредују (и даље им јебем матер мусаву, само сам навео добре ствари код њих, на страну то што су највећа секта на свету и да ће пре убити некога него минус да доживе и батине да добију, али сада се не ради о томе).
Кад се сетим југа под тим истим Кимијем који је брда пута умео да поведе “Од Тополе” и “Морем плови” па некад се и Химна отпева, а сад је на сцени неки ultras no politica Кими. Ал добро, то је неки правац који је из мени непознатог разлога одабран међу Партизановцима и то је то.
Забрањени су на том плану били много бољи, баш национално свесна трибина и имали су јасно утврђене циљеве борбе. Ми (од данас ви) немате. Док се трибина не огласи по питању циљева борбе, управе и свега осталог, не планирам ићи на утакмице више. Ово је последњи мој пост на форуму до даљег као што рекох. Поздрав свим Гробарима који су остали вођени старом школом!
Наша снага за вас је мистерија!

Eskobar
Postovi: 204
Pridružio se: Sre Sep 20, 2017 2:33 pm

Re: NAŠA BORBA...

Post od Eskobar » Pet Jun 15, 2018 12:02 am

https://www.youtube.com/watch?v=0gywn_AHVkc
Само да додам и ово.
Живео Партизан и мајка Србија!
Наша снага за вас је мистерија!

Mengele
Postovi: 10
Pridružio se: Sre Apr 18, 2018 6:01 am

Re: NAŠA BORBA...

Post od Mengele » Pet Jun 15, 2018 12:42 am

Eskobar napisao:
Čet Jun 14, 2018 11:12 pm
Да л' ми се више сере од политичара, управе, југословена, либерала, аполистика, пацифиста, не знам ни сам. Све најбоље што смо имали, Гробари су изгубили и наметнут им је комуњарски систем вредности. А док смо били под комунистима, Гробари су тада највише Србовали. Сада кад демократија влада и где у 21. веку ти можеш да се бориш за право грађана, Гробари највише ћуте, чак постају левичари. Створила се слика о томе како ми треба да будемо скроз супротни од цигана, шта они раде ми да им контрирамо, отишло је у крајност све, па тако имамо ситуацију да само зато што цигани Србују ми не треба. Само зато што су национално настројени ми треба да будемо мулти етничка заједница. Е ево, боли ме курац. Па нису цигани измислили православље и националну свест.
Pravo u meso!

Znacenje imena Grobari je po meni postepeno potonulo poslednjih par godina. Ono nije potonulo zbog loseg stanja na tribini koje je prisutno vec duze vreme ili zbog nekih minusa na ulici. Ime i pravo znacenje reci Grobari je potonulo u smislu da smo se vise okrenuli nekoj liberalno-umetnickoj prici i pre svega svesti koju propagira GTR, nego pravoj navijacko-nacionalisticko-huliganskoj koja je bila srz medju Grobarima jos od osamdesetih i dozivela svoj zenit u periodu 2007-2009. Prica koju GTR fura je okej u smislu sto pokazuje koliko smo mi ustvari 'jedno brdo, dva univerzuma' sto se tice cigana. I to je skroz okej, ali ta prica treba da bude potpuno sporedna stvar i neka vrsta razonode, a ne ideja vodilja kojom mi kao Grobari treba da se vodimo. Osecam da sto vise idemo ka toj liberalno-umetnickoj prici da postajemo pickastiji kao grupa i kao tribina. Grobari su oduvek bili huligani i nacionalisti i treba teziti ka vracanju takve svesti medju ljudima. Dok god budemo kukumavcili po novinama sto su neki tamo zli cigani prekrecili murale po gradu (kao da ne znamo svi vrlo dobro sa kim imamo posla) i ne budemo vratili stari mentalitet nema nam pomoci. Iako se ne slazem sa dosta toga sto su Zabranjeni radili, i dalje cvrsto smatram da su dali dobar primer kako jedna navijacko-nacionalisticko-huliganska prica treba da izgleda i funkcionise.
ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

Кбло
Postovi: 101
Pridružio se: Pon Feb 05, 2018 12:11 pm

Re: NAŠA BORBA...

Post od Кбло » Pet Jun 15, 2018 12:57 am

Управо ово што рекоше Ескобар и Менгеле. Људе од бунта и набоја одбија тај симпатизерски дух који ова нова група изгледа баштини. Одабрала је погрешну циљну групу јер ако ће трибина да се гради и бројка попуњава симпатизерима који имају тај гтр резон, онда та трибина и не може имати неку светлу будућност јер ће је појести ове друге, навијачке трибине. Мора да се направи отклон од тог “симпатизерског” деловања и modusa operandi-ja и почне са правим навијачким какав је Гробаре одувек и красио. Потенцира се на том имену Партизановци.. од назива за људе који на истоку и западу грицкају суљу и псују судије измислише назив за организоване навијаче. Као, превазиђено је бити Гробар, јер свако је Гробар данас јелте, ми ћемо бити другачији од свих, ми ћемо бити Партизановци. Врло се добро зна шта је Партизановац а шта је Гробар тако да ми је у контексту неке навијачке приче бесмислено инсистирати на том називу..

Никад Агенција
Postovi: 118
Pridružio se: Ned Maj 06, 2018 7:11 pm

Re: NAŠA BORBA...

Post od Никад Агенција » Pet Jun 15, 2018 2:23 am

Evo ja kao neko ko ide sa Partizanovcima da napisem nesto.
U samom startu da naglasim da je istocna strana tj. konkretno u ovom slucaju nasa daleko cistija od juzne i to je neminovno. E sad imamo preduslove za gradjenje tribine time sto imamo neke glave koje su navijacki svesne situacije u kojoj se nalazimo. Gde nailazimo na gresku prvu? Pa evo,umesto da se na osnovu prethodne podele orjentisemo kako dalje postupati,mi to ne gledamo. Ja kao neko ko je isao sa Zbr tvrdim da je apsolutno najcistija Grobarska prica ikada, ovo nakon ujedinjenja mi se gadi. Ono sto vredi su pravi Zabranjeni to jest Ivanovi Grobari, ali su se preletaci utopili u masu i glume svece ponovo,a prethodno izdali zavet i stali sa Ivanovim ubicama u prve redove. I na nas poziv da nam se pridruze nas odbacivaju, ocigledno da im je jug blizi srcu sada. Zabranjeni su od 2011-2014 zasigurno postavili pravce kako treba Grobarska prica da izgleda. No profit,drugarstvo,nema poprekih pogleda,borba protiv uprave,vucica,juga i svih koji nam se mesaju u sportsko drustvo. Imali smo Alena,mi sada nemamo nikoga ko bi makar mogao zaliciti na takvog vodju. Imali smo Kimija ranije koji je bio primer ostalima,ali sada je kao sto pise gore neki no ultras no politica Kimi kojeg vise huliganska strana ne zanima vec samo simpatizerstvo.
Kop Zabranjenih je imao redovnih 300 ljudi, plus minus, ali 300 da kazemo. Kop juga je znao ici i na 1500-2000, pogotovo od kad je Mutavi preuzeo kormilo broda. Znaci, nikoga nije pucao kompleks od tolike brojke juga kao sto neke puca sad ako imamo istu brojku kao oni, a nije sramota imati malo ljudi ako su prave glave koje ce svima izaci na crtu. Isti ti Zabranjeni su vodili borbu protiv svih zivih iako su bili mladi svi pretezno,a sada neke dokazane huliganske glave prodaju pricu sa simpatizerima. Nemam nista protiv njih,ali tribina treba da bude navijacka i huliganska,a ne simpatizerska! Kad ti napravis jaku huli pricu, neka dodju simpatizeri onda slobodno. Sa 150 ljudi da krenemo, 150. Nije sramota. Zbr su zapoceli potpuno nov svet, a mi smo krenuli kao pa od svih pokupili po nesto. Ova prica jednostavno ne pije vodu i mora da se stavi tacka do pocetka sezone i pokrene se sve iz pocetka sa drugacijim nacelima jer ce nas ugasiti kao sibicu. Kao rezultat toga svega imamo da ovaj olos sa juga od svojih navijackih nedela,prave nama minuse,na primer ono ispred blagajne sa Gigom. Zatim imamo padanje 2 sala-zastavice Novi Sad.Zatim imamo masu idiota koja dodje i ne peva vec se slika i manekenise, masu matorih pijanih drtina sa 50+ u guzici koji psuju sudiji majku i bolje su sudije od njih samih. Ime Partizanovci, nevidjena glupost, kao Grobar moze biti svako, a Partizanovac ne, ne pije vodu..al sta je tu je sad.
I na kraju, ono najgore, a to je taj GTR fazon.Nemam nista protiv njih,sto rece Mengele pokazali su da smo jedno brdo, a dva univerzuma sa ciganima,ali to propagiranje bratstva i jedinstva je previse uzelo maha pa je tako neke huliganske glave preobratilo u levicare i borce za ljudska prava, pa tako isti ti nisu za skandiranje vucicu, jer jelte, neko bi otisao u zatvor zbog toga,iako VUCICU PEDERU moze da bude okarakterisano kao pretnja sto je se za Brankicu moglo navesti na sudjenju.
Ishod svega ce biti da ce prica ubrzo zamreti ako se tribina od pocetka sezone ne preobrati u navijacko-nacionalnu tribinu i izgradi svoj stil ili bar preuzme u potpunosti Zbr stil, a ne da od svakog skinu po neki fazon. Bar po pitanju izgleda tribine se ugledajte na Zabranjene, one zastave, barjaci i fontovi tako bodu oci....Previse sam nabacao svega vidim i sam,zurim jer mi se spava...Sustinu sam napisao,ko razume shvatice
ALEN KOSTIC!
PEROVIC IVAN!

Korisnikov avatar
HANNIBAL ANTE PORTAS
Postovi: 171
Pridružio se: Čet Mar 15, 2018 10:19 pm

Re: NAŠA BORBA...

Post od HANNIBAL ANTE PORTAS » Pet Jun 15, 2018 8:16 am

Одма да нагласим да искључите сујету,али овде се сви учесници расправљају за које ми се чини да уопште нису ни други прстен вођства партизановаца. Ајде поставили сте питања уместо расправе од 100 наредних страна сачекајмо да неко одговори. Ја имам неке друге информације по питању деловања истока и те хул приче, али нећу да износим ништа док се неко не огласи кредибилан да прича неке ствари.
А што се тиче Збр, ја се сећам чувеног хокеја, одбојке, женске кошарке . На Јна је ретко било прве године више од 500 људи, сви смо били млади (ја тад 19) али некако већина нас је било свесних у том неком погледу, а и другачије се радило. Било нас је мало људи су прилазили у мањим групицама или појединачно и никако се није могло десити да промене тај збр фазон, него смо ми мењали њих. Али и околности су биле другачије, много мање је пара било, репресија никад забележена на овим просторима можда (БББ) је имао сличности по том питању. Забране одласка у иностранство, куповање карата, буквално персоне нон грата. Сад је много лакше, једноставно кад сам почео да идем на утакмице било ми је чудно како се фино понашају према опозицији (колко може бити фино).
Ја сам неког мишљења , не кажем да сам у праву. Али пошто увек полазим од себе, гледам шта је мене привукло. Буквално ништа од наведеног, ни избор песама, ни изглед трибине, ни дрес код копа, ни ударни транс а ни вође(пошто многе то привлачи, страшно). Једноставно привукло ме то што неке ствари не могу да гледам, што сам 24.8.2014 на мој рођендан доживео такво разочарење са оним помирењем да је то страшно и само желим да се нешто промени. Горе од овога не може. Тако да нисам присталица тога да се неком додворавамо, ко осети потребу доћиће.

Korisnikov avatar
HANNIBAL ANTE PORTAS
Postovi: 171
Pridružio se: Čet Mar 15, 2018 10:19 pm

Re: NAŠA BORBA...

Post od HANNIBAL ANTE PORTAS » Pet Jun 15, 2018 8:19 am

И да додам поводом тог повратка 2014 године да је то нешто најгоре што је могло да се деси, зато што није постојао консензус унутар приче. И сад фактички и да ми победимо (помиримо) или југ победи небитно опет остаје опозиција на истоку , и потенцијална нова подела у будућности.
КО НАС ЈЕ КЛЕО, НИЈЕ ГУБИО ВРЕМЕ !

BanjalucaninPFK
Postovi: 23
Pridružio se: Čet Maj 31, 2018 4:03 pm

Re: NAŠA BORBA...

Post od BanjalucaninPFK » Pet Jun 15, 2018 9:03 am

Hanibale u potpupnosti se slazemo........Fadilj Vokriju se cast se odaje , pa dobro hocemo na godisnjicu franje tudjmana odati cast ??? Taj isti Fadilj Vokri je nedavno zabranio Zvezdi(rival jeste, ali su Srbi nasi) da igra u Gracanici eee, jebem mu ja sve siptarsko !!!! I ta kao multieticnost ne razumijem forsiranje toga kad smo 90 posto svi Srbi....Nemam ja nista protiv neke vjere ili nacije, ali necu se ja prilagodjavati njemu vec oni meni !........A to pomirenje Hanibale to ti je Grobarski 5.oktobar e tako je zavrsilo.Grobari ce ustati kad se ustane protiv olosa najveceg, a svi znamo ko je.I upamtite sad ove rijeci Cigani ce ustati kad tad protiv njega i ostace da su oni ustali , a ne mi........Jos jednom ponavljam sjetite se ili pogledajte energiju 4.marta protiv Mege i mjesec dana kasnije......Svi smo se ponadali svi ustali , dosta sutnje bilo, kad ono kurac.Kazu ako se krene protiv najebace vodje, pa majstore hoces da budes vodja to ti je i priveligija ali i odgovornost.Kazete borimo se protiv pandura na jugu, a ciji su to panduri ??? Protiv uprave, a ko je doveo upravu ??? Sutnja nas je dovela do toga da je KK postao rekreativni klub koga mornar nabija u BG, u fudbalskom raspad sistema, vaterpolo se gasi....Zamisljam da je pokojni Kubi ziv i zamislite ko ga je znao i ko ga se sjeca da on suti ...Njemu su kosti lomili a on iducu jos jace....Kakvo je on srce imao i koliko je on volio Partizan.I zato se desava ovo nece ti brojka biti bolja , mi koji smo iz BL dolazili na istok idemo od iduce sezone na zapad, toliko razocaranje je medju ljudima zato sto ste ISTI KAO JUG.....CUTI CUTI CUTI i pjevaj obasjace sunce iznad Humske ulice dok te karam i pisam po faci !

BanjalucaninPFK
Postovi: 23
Pridružio se: Čet Maj 31, 2018 4:03 pm

Re: NAŠA BORBA...

Post od BanjalucaninPFK » Pet Jun 15, 2018 9:15 am

I da ja imam 34.god imam zenu , dijete, ali i dalje nema smirivanja strasti sto se tice Partizana...Kombinacije nemam niti sam ih ikada imao, svake jebene godine kupujem seoznsku za FK I KK....Jedino ko mi je ispred Partizana a izuzev porodice su Srbija i Republika Srpska....Posto sam u organizaciji jednog humanitarnog udruzenja iz BL koje se bavi samo pomoci Srbima na Kosmetu i svakom savjetujem da ode dole, da vidite kako zivi nas narod, da nam djeca srpska nose 2 razlicite patike jer nemaju za iste, da vidite u Kosovskoj Mitrovici kako se ljudi vise boje Vucicevih kriminalaca nego Siptara.....Zemlja se raspada , klub nam se raspada , tacnije citavo SD i vi cutite , pa vi ste gori od njih.....Ocigledno da nam nije isto stalo ni do Partizana ni do Srbije, vama su kombinacije na prvom mjestu e zato smo tu gdje jesmo....Mi koji idemo za vama mi smo mislili da ce se napokon krenuti u borbu, a vasa borba su preuzimanje njihovih kombinacija.(vise od zivota bih volio da me razuvjerite ).Milose Radisavljevicu imas toliku sansu da dignes ljude , da je to nevjerovatno.Imas harizmu, grobarcina si, imas brdo nezaadovoljne mase koje hoce JUG koji TOTALNO SUPROTAN OD DANASNJEG.E vidjecemo do cega je tebi stalo , kombinacije ili juga.

BrdoBanovo
Postovi: 73
Pridružio se: Sub Maj 06, 2017 3:34 pm

Re: NAŠA BORBA...

Post od BrdoBanovo » Pet Jun 15, 2018 9:23 am

Kad procitam sve ovo iznad, dodje mi da branim "Partizanovce" :mrgreen:

Na 500toj strani foruma krecu biserne ideje kako eto treba novo, "zajebanije" ime nego ovo trenutno.
Mozda Ljudozderi? ( odnosno, koga boli kurac). Jos smesnije je da je Gtr nesto liberizovao ( jel ovo pravi izraz?) Grobare. Jbt, praktivno stranica na jebenom fejsbuku gde se ljudi sa pravom sprdaju sa Zivotom u ciganjskoj srbiji. Rekli nam cigani da smo Mi "svi 'rvati" , "grobari mars u Kinu" na koreografiji im onaj tenk, Fadilj je problem ( inace koga i za njega sada zaboli, izabrao je svoj cumez od *drzave i daleko mu lep grob) a Prosineckom je mama iz Cacka. Jusuf Mehmedovsi?! Najbolje da se ljudi, pravi Partizanovci, Grobari nece sprdati sa tim. Al daleko da ce neka stranica Gtr, Krcunija, napraviti ili da pravi od Grobara simpatizere.

Mnogo veci problem od imena "Partizanovci" licno su mi ljudi koji 2018 "otvore oci" kao, ej, vidi kakav je jug..ma stvarno?! Pa od jebene 2011 si MORAO nekih 50x da predjes na Istok, zapad, odes u penziji ili sta vec. Samo biseri u zadnjih par godina bi nekog ko razmislja svojom glavom oteralo od juga, ali ne..2018. Prebrojavaju te, zatvaraju ti ulaz do versea, salju te uz jug, malo ti pocepaju sezonsku, malo preskoce s juga na Istok da dele samare ( jel su ikad preskakali tako da dodju do cigana) , malo da ucutkaju skandiranje protiv kalifa, malo da brane upravu od simpatizera sa zapada, "simpaticni" gest - transparent podrske Babinju ( najmanji minus od navedenih). Minut CUTANJA nekom ko je pet god?! na jugu i njegova setalica preko cele tribine na jednom od derbija. Ali ne, omladinci su otvorili oci u decembru 2017/2018 sezoni. Bas...
Pa ce sad neki R.da pravdaju, kao eto, jbg, morao je a veliki je Grobar, deset godina ne propusta utakmice. Pa ce sad neke da pravdaju, bili su mladi, nisu nista naucili..da,da, kako da ne.
Bice da ipak ne umem da (od) branim Partizanovce.
Ovo iznad su samo neki moji razlozi, za par poslednjih godina..ima se materijala.
Ali.. neki od tih ljudi su stali na crtu kod rampe, neki su dobijali po picki od murije u kolektoru pa skakali na zandare. Eto vam huligana i muda, sta je problem?

Ne idem sa njima, moj izbor..ali vas da se posle par meseci presabirate i nalazite mane izgledu tribine, oblacenju, jebenim fontovima i imenu grupe..nemam reci.
Zabranjeni jesu bili huliganska prica ( Zabranjeni, znaci S.f i Yb) sa svojim tadasnjim postavama. Ostali koji su im prisli, su bili samozabranjeni i ljudi koji su prihvatili da zamene udobnost juga sa svim mogucim drkanjima po svim stadionima. Prislo im dosta jos huligana ( Gb) , stvoreno mladjih huligana, Tdn..unutrasnjost, samo za sve to treba dosta vremena. Prisli i simpatizeri.
Ispravna prica, ideja. Zabranjeni su to imali.. jel imate vi, koji se sad predomisljate?
na nasoj pivari zastava vijori...

Odgovori