"DOKTOR PRAVA" ZBOG KOJEG JE PARTIZAN IZBAČEN IZ EVROPE: Vodio svoj ratni dnevnik, kriminalcima kupovao čokolade i piće

"DOKTOR PRAVA" ZBOG KOJEG JE PARTIZAN IZBAČEN IZ EVROPE: Vodio svoj ratni dnevnik, kriminalcima kupovao čokolade i piće

11.02.2017.

 

"Lakše je biti ministar no berberin. Berberin, prvo, mora znati brijati, a drugo, mora paziti da koga ne poseče, a ministar niti mora znati brijati niti mora paziti hoće li koga poseći, jer, i ako poseče, nije kriv", Branislav Nušić.

Normalno, mnogo je lakše sedeti u fotelji i pričati kako se voli klub nego igrati fudbal na terenu i učestvovati u svakodnevnom radu fudbalskog kluba. Postavlja se pitanje da li je to jedina karakteristika potrebna da postaneš jedan od vodećih moćnika kluba kao što je Partizan? Na koji način se tako daleko probio Vladimir? Za sve je kriva jedna noć na Kopaoniku, ali vratimo se na neke osnovne teme iz biografije doktora prava.

Od malena, kao dete imućnijih roditelja, pokazivao je ljubav prema Partizanu. Istina, išao je on na razna gostovanja, ali na taj način što su svi navijači u autobusu znali da će Vladimir platiti piće i slatkiše tokom puta. Na taj način je bio "omiljen", pa kada nije imao novac, nije ni išao da navija za Partizan. Voleo je da se druži sa ozoglašenim momcima iz kraja u kojem je odrastao, tako što im je kupovao čokolade i žetone za flipere. Ako se postavlja pitanje zašto navijači ne reaguju na njegove ispade, odgovor možemo potražiti u navedenim odlikama doktora prava. Verovatno na isti način druguje i sa njima.

Otac mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2006. godine, a pre toga promenio nekoliko partija, između ostalih i SPO, DS, DSS, G17+... Mnogi će reći da su bila takva teška opoziciona vremena. Njegov sin, Vladimir sa nadimkom Supica, oduvek je želeo da upiše fakultet dramskih umetnosti. Nekako je mislio da zna kako se glumi, pa je uz mnogo truda i vežbe uspeo da izgradi karijeru u pozorišnoj sekciji srednje škole. Na FDU se nikada nije upisao. Odbijen je svaki put kada bi pokušao. Istine radi, bio je odličan u besedništvu, ali njega je ipak više vukla gluma. Tako da mi ni sada ne znamo šta on glumi, a šta je zapravo istina.

Takođe, poznato je da mnogi glumci izgube realnost i totalno upadnu u svoju ulogu. Koja je uloga Vladimira, sa nadimkom Supica? Interesuje vas zašto nadimak Supica? Svaki dan je voleo da jede supu, još od obdaništa.

Drugove svojih godina nikada nije imao. Stalno je pronalazio društva mladja od sebe, upadao u njih i postavljao se kao lider. Vrlo brzo, kada bi videli koliko iskače iz tog društva, okretali su mu leđa, a on bi odlazio do nekog drugog, sve mlađeg i mlađeg. Svakako, uvek je glavni adut bio novac i gluma, odnosno besedništvo. 

Tokom srednjoškolskih dana, počeo je sa pisanjem svog Ratnog dnevnika, koji je brojao nekoliko tomova (debelih rokovnika). U svom dnevniku je opisivao svoje imaginarne ratove i karakterisao ljude koji su okrenuti protiv njega. Valjda ga je uzbuđivalo to da bude sa nekim u ratu, da se bori i dokazuje. 

Devojke se nisu zadržavale u njegovom društvu. 

Kada nije uspeo da upiše glumu, krenuo je munjevito da osvaja pravni fakultet. Uz fenomenalan prosek, vrlo brzo ga završava i postaje asistent. Posao mu je doneo mogućnost da dolazi u kontakt sa mladjim studentima, kojima se njegovo besedništvo u prvi mah čini i zanimljivim, počinju da se druže sa njim, odlaze prvo kod njega kući, potom izlaze u grad. Postao je i selektor futsal reprezentacije fakulteta. Normalno, on se postavlja i dalje kao lider u društvu. I tako, sve mladje i mladje... Više o tome možete pročitati ovde:

http://navijacipartizana.com/objave/vladimir-vuleti--peder-u-slubi-vazurinog-ruenja-partizana-foto 

Bilo je i situacija kada je odlazio sam na more, tamo pronalazio bar malo poznatu osobu i potom bi se "prikačio" tom društvu. "On se pojavio odjednom, otprilike treći dan našeg boravka u Crnoj Gori. Bio je sam, iako je rekao da je tu sa nekim drugarima. Normalno te drugare nikada nismo videli. Svaki dan je bio sa nama na plaži, tražio nas uveče po šetalištu i gradu, kampovao ispred našeg hotela. Mi smo bukvalno iskakali kroz prozor kako nas ne bi zapazio", svedoči jedan od prisutnih. Samac, inteligentan, glumac, prepreden, to su prave karakteristike člana upravnog odbora Partizana.

Kako se to odrazilo na njegov društveni život i dokle je dogurao možete pročitati ovde: 

http://navijacipartizana.com/objave/vladimir-vuleti--podrka-zapada-i-njihov-vetar-u-ledja-za-sve-mahinacije-u-fk-partizan-foto 

Interesantno, Vladimir je učesnik svih mogućih seminara, simpozijuma i skupova pravnika. Ako pogledamo njegovu biografiju, on bar tri meseca godišnje provodi na raznoraznim predavanjima. Učesnik je avgusta 2004. godine Međunarodnog kongresa European Union, učesnik je na osam međunarodnih susreta po pokroviteljstvom UNESKO, učesnik je Međunarodnog kongresa State and private economy in antiquity, učesnik Građansko-pravnog foruma, učesnik je i referent na Savetovanjima Od caveat emptor do caveat venditor, svake pravnijade u poslednjih deset godina itd itd.

Kako je lažiran izbor Milorada Vučelića za predsednika FK Partizan na prethodnoj skupštini možete pročitati ovde:

http://navijacipartizana.com/objave/posle-skandala-sa-izborom-predsednika-fk-partizan-podneta-nova-krivina-prijava-tuilatvu--foto 

http://navijacipartizana.com/objave/u-lazi-profesora-vuletica-su-kratke-noge-fotovideo 

http://navijacipartizana.com/objave/vucelic-nelegalno-izabran-za-predsednika-partizana-dvojica-anonimusa-glasala-za-njega 

I dolazimo do te večeri na Kopaoniku. Održavao se 27. po redu tradicionalni susret pravnika sa opštom temom "Pravo i načelo savesnosti i poštenja". Interesantno, da je na tom skupu jedan od učesnika bio i Miloš Vazura, predsednik studentskog parlamenta Pravnog fakulteta u Beogradu. Verovatno na isti način kao i do sada, Vladimir je ušao u društvo Vazure i na taj način postaju bliski prijatelji, verovatno zato što ni jedan ni drugi nisu prihvaćeni od okoline. Da se ne lažemo, Vazura kao imućan student je uvek bio okružen lepim devojkama, što je malo imponovalo Vladimiru. Tu negde se nalazi i gospodin Grković, član studentskog parlamenta u vreme vladavine Vazure.

Ko je u stvari Miloš Vazura možete pročitati ovde:

http://navijacipartizana.com/objave/rani-radovi-miloa-vazure--kolovani-prevarant-foto 

Vratimo se Partizanu, na čijem je čelu Vladimir. Sigurno, najružnija situacija u novijoj istoriji kluba. Izostanak iz Evrope, loši rezultati i selekcija fudbalera, brza prodaja za male pare. Zapaženu ulogu u svemu tome je odigrao i Vladimir, koji je u suštini samo marioneta u klubu koji nema neki veći uticaj. Danas ima priliku da se postavlja kao lider u društvu gde su fudbaleri iz mlađih kategorija, boravi sa njima na pripremama, putuje sa klubom na pripreme.

Postoji li nešto što Vladimir ne bi uradio za svoj Partizan? Definitivno ne, život bi dao za njega, ali da li je to jedina kvalifikacija potrebna da budeš na njegovom čelu? Shvatite, ovom klubu su potrebni profesionalci da ga izvuku i povuku sa dna, a ne neke Supice.

(Izvor: Ekspres Politika)


Ostavite komentar


Ovaj covek je zlo. Uprave i predsednici se smenjuju, a on ostaje uvek u senci. Poznat je kao neko kod koga se zna cena ispita na pravnom. Moralna nakaza u svakom pogledu.

кисели - Link komentara
Е мој Вулетићу дали ти знаш шта радиш и дали си свестан да један фк почива на навијачима како да опстанеш кад ми неможемо очима да те гледамо јер одвратније руководство од тебе вуцелића вазуре није могло да се деси марш из Партизана јер имаћете много проблема

Samo Partizan - Link komentara
Ako je ovaj profesor sa ovakvim vokabularom i retorikom, zamenom teza, licnim uvredama,i malicioznim komentarima... ova drzava mora da propadne... bjekovic je za njega doktor sportskog menadzmenta. dok je bjeka vodio partizan, doticni je jeo pastetu u studentskoj menzi... i posle takvi da nam dele lekcije. sramota.

Kruševac pfk - Link komentara
Nisam verovao da ću ovo ikada reći, ali ljudi, Đura je u pravu... Nervirao me što ne zna dve prostoproširene rečenice da izgovori, a da ne počne da muca, ali za ovo je potpuno u pravu. Nikada u istoriji Partizan nije na vodećim mestima u upravi imao skup ovakvih lopova, neznalica i onih koji sa fudbalom nikakve veze nemaju. Napred Partizan, uprava napolje!!

Mika Šapčanin - Link komentara
Ja iz ulice Stojana Novakovic iz Sapca,znam ko je Supica,bruka i sramota i za zgradu,kraj i grad!Sve uradio i postigao za vreme zutih lopuza!

Kolika je ta univerzitetska plata kada moze da se vozi audi?

Vuletic je anonimus koji nikada nista nije doprineo za razvoj i buducnost Partizana. On pripada crnogorskoj vezi koja je ozivela dolaskom Zecevica i Raja Bozovica, a narocito Vucelica i penzionisanog generala Radinovica...Oni su deo crnogorske veze kojoj je Partizan pokrice za druge aktivnosti. Pravo lice Vuletica i kompanije se pokazalo kroz odlaske bez obestecenja uz odustajanje od potrazivanja igraca. Mnogo naivno,zar ne?

Bole doktor - Link komentara
Ovaj je ko stvoren za neku psihijatrijsku ustanovu...

Жорж - Link komentara
Јао, кад видим овог дебелог,одма добијем пролив..типичан правник, лелемуд и филозоф, прима 5.000 евра месечно од клуба НИ ЗА ШТА....

Rimsko pravo - Link komentara
Ovo mogu da rese samo navijaci i to bojkotom utakmica dok se ovi ne povuku ili akcijom preko drustvenih mreza sa zahtevom da drzavni organi reaguju jer ovo prevazilazi granice pristojnosti i zdravog razuma! Postoji li na Pravnom fakultetu NEKO ko ce saopstiti javnosti : Ko je ovaj lik Vuletic , i da li se INSISTUCIJA zvana Pravni fakultet-Beograd . OGRADJUJE od svega sto ovaj covek radi i govori ?

Kaze da u klubu nije bilo haosa a svi su podneli ostavke i montirali izbore !? Na pitanje,sto se svi bore za funkcije i pored duga od preko 15 miliona, ovaj covek nije dao odgovor !? Najbizarniji scenario koji se mogao desiti Partizanu nakon 70 godina postojanja se upravo desio sa ovom danasnjom garniturom ljudi koji su zaposeli i bukvalno orobili klub kao svoje licno vlasnistvo a da niko od odgovornih institucija drzave nije reagovao !?

Весник Партизана - Link komentara
Остало је само једно обично писање по нету ! Еее моји Гробари нема вас нигде,прави су дигли руке или су иза решетака,остатак се комеша само по нету,а она мањина која је остала узима паре и држи овакве дебеле смрадине и лопове на целу ФК И ЈСД Партизан уопште ! Чекате да вам заврну славине као некад па да се крене у тотални Бојкот ? Наравно да да,али овако они лопови,вама дају део колача и сви задовољни ! А светиња? А да од светиње се не живи ! Спортски поздрав

Маре зр - Link komentara
Ретко љигав тип.

Sabac pfc - Link komentara
Odlican tekst raskrinkavajte ih sve braco !

h h h h g g g - Link komentara
Govno debelo.Kakav kurac,cuj on doktor?On je onoliko doktor koliko je Karleusa pevacica.Mrs u zvezde granda pa tamo neka prica mamicu mu jebem debilnu i postenu

Dodjite na stadion i ne smarajte vise sa komentarima!!! Ako su oni ljige mi smo jos vece tkzv "GROBARI" nema nas nigde, zavukli smo se u rupe i samo pisete komentare, ovaj ne valja, ovaj valja... Dodjite na stadion da im se useremo u zivote ! UPRAVA NAPOLJE !!!

Esteban - Link komentara
Pogledaj ti tu facu jbt, koliko obraz ima djonova, sa koliko je boja premazan ...

Mitrogol - Link komentara
svakom laiku je jasno kada vidi ovakvog coveka i procita sta je sve pisano i njemu samo na ovom sajtu da je veliko zlo zadesilo nas partizan. svetlo na krajju tunela se ni ne vidi a ovi ne planiraju da sjasu. razjebace sve sto mogu, reci ce da su ucinili sve sto su mogli i unazadice nas klub do granice neprpoznatljivosti. tuga.

Gmazina - Link komentara
Debeli gmaz, pravo olicenje danasnjeg Partizana.