Napadači na Vazurino obezbeđenje se nagodili sa tužiocem!!!

Napadači na Vazurino obezbeđenje se nagodili sa tužiocem!!!

22.09.2016.

 

Navijači Partizana Veljko Belivuk (31) i Darko Ristić (28), kojima se sudilo zbog prebijanja člana obezbeđenja generalnog direktora crno-belih Miloša Vazure, nagodili su se sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu i priznali krivicu za kazne od godinu, odnosno godinu i 10 meseci zatvora.

Oni su zaključili sporazum o priznanju krivičnog dela sa tužilaštvom, koji naredne sedmice treba da potvrdi sud i izrekne im presudu.

Prema sporazumu, Belivuk je za kaznu od godinu dana zatvora priznao krivično delo nasilničko ponašanje, a Ristić za godinu i 10 meseci zatvora nasilničko ponašanje u sticaju sa teškom telesnom povredom.

Tokom suđenja saslušani su i oštećeni, koji se nisu pridružili krivičnom gonjenju, niti su istakli imovinski zahtev.

Miloš Vazura nije imao status oštećenog. Incident se dogodio se 28. aprila ispred stadiona Partizana, zabeležile su ga sigurnosne kamere, na osnovu čijih snimaka su nekoliko dana kasnije uhapšeni. 


Ostavite komentar


Debeli momci - Link komentara
kako li su se istalili je pravo pitanje kad osteceni ne isticu taj imovinski zahtev.... mora da im je zavrseno da ne id na robi odmah

Verni grobar - Link komentara
ovi momci se predstavljaju kao navijaci, saradjuju sa svima, bas ih briga za klub, sta ce omladina nauciti od ovakvih....

mile pazova najlepsi u selu - Link komentara
momci daj lepo ispricajte sta prevaranti rade da znamo i mi

Доналддак - Link komentara
рођаци па они се пред Вучко више тресу него пред тужиоцем....

ЗЕМУН ЈЕ ЦЕО ЦРНО БЕО - Link komentara
дал и пред шефом Вучко све признају