NOVA GLUPOST: Vazura raspustio sve trenere omladinaca Partizana!!!

NOVA GLUPOST: Vazura raspustio sve trenere omladinaca Partizana!!!

02.08.2016.

Direktor crno-belih poručio stručnjacima iz najbolje evropske akademije fudbala da ne moraju da dolaze na posao jer im je istekao ugovor.

Omladinska škola Partizana, koja je godinama sinonim za kvalitetan rad, što potvrđuju i brojne nagrade, koje su je proglasile najboljom akademijom na Starom kontinentu, od 30. juna ostala je bez ijednog trenera odlukom generalnog direktora kluba Miloša Vazure.

Prema dokumentu koji se vidi dole, mladi funkcioner srpskog vicešampiona obavestio je direktora omladinske škole Miodraga Radovića da je svima istekao ugovor o radu i kako nema potrebe da se do daljeg pojavljuju na poslu, odnosno dok klub ne proceni da li će s njima biti produžena saradnja. Među 20 trenera nalaze se nekolicina koji su članovi Skupštine Fudbalskog kluba Partizan, a koji otvoreno podržavaju Nenada Bjekovića kao kandidata opozicije za mesto predsednika kluba iz Humske.

Imajući u vidu da je izborna skupština crno-belih zakazana za manje od mesec i po dana, preciznije 12. septembra, uz realnu mogućnost da bude održana i pre tog datuma, ovo bi moglo da se protumači kao pritisak na pojedine delegate da, ukoliko žele da sačuvaju posao, podršku moraju da daju aktuelnom rukovodstvu i njihovom kandidatu Ivanu Ćurkoviću. U suprotnom, s njima neće biti produžen ugovor i ostaće na ulici.


Ostavite komentar


@Pero A sta te vise cudi brate, to sto ima ovde nema nigde u svetu. Ta skola je samo poslednjih 10 godina dala klubu 50 miliona evra. Sve se to planski radi da se unisti Partizan, jer kako bi Vazura, Vucela, Rajo Bozovic i tzv. vodje navijaca mogle da se tale od kupovine i prodaje trecerazrednih igraca a sve na ustrb kluba. To se prijatelju zove kriminal, isto kao da pljackaju banku, a videli smo kako sud i tuzilastvo reaguju i kakve odluke donose

Pa da li je moguce da je ovaj bandid u markiranom odelu raspustio ljude koji od talentovanih klinaca prave igrace i ljude....