Partizan ubedljiv u Surdulici: Mihajlović i Božinov pregazili Radnik (VIDEO)

Partizan ubedljiv u Surdulici: Mihajlović i Božinov pregazili Radnik (VIDEO)

04.05.2016.

 

Fudbaleri Partizana pobedili su u Surdulici ekipu Radnika sa 4:0, u 34. kolu Super lige i tako se primakli Cukarickom na dva boda zaostatka na drugom mestu.

Partizanu je ovo bila prva pobeda posle dve utakmice, a do nje je došao sigurnom igrom. Po dva gola postigli su Valeri Božinov i Nemanja Mihajlović, koji su upisali i po asistenciju.

Partizan je dao dva gola u finišu prvog poluvremena. Prvo je Mihajlović u 41. minutu prodro u šesnaesterac sa leve strane, a onda je dodao loptu u sredinu, gde je u trku, sa ivice šesnaesterca Božinov prosledio u mrežu.

Partizan je odigrao slicnu akciju i u 45. minutu. Tada je Darko Brašanac po levoj strani ušao u šesnaesterac i vratio je loptu u sredinu odakle je Božinov smestio u mrežu sa oko 11 metara.

U 59. minutu postignut je konacni rezultat. Partizan je tada presekao akciju Radnika na sredini terena i krenuo u polukontru. Božinov je s ivice šesnaesterca poslao loptu na levu stranu, a Mihajlović je pokupio u trku i savladao Borivoja Ristića.

Partizan se trudio da igra do kraja i to mu se isplatilo, pošto je Mihajlović u nadoknadi vremena postigao još jedan gol.


Ostavite komentar


какав је Божинов машина

Лото девојка - Link komentara
каква победа нашег тимаааа

Sivi kamion crvene boje - Link komentara
vrhnske akcije nasih majstora, ajmoooo PARTIZANNNN

Zile Grobar - Link komentara
E da nam je ovakav rezultat i na derbiju sa Ciganima....