PREOKRET POSLE DOGOVORA VAZURE I NASILNIKA: Vazura tvrdi da nije video ko mu je pretukao obezbedjenje!!!

PREOKRET POSLE DOGOVORA VAZURE I NASILNIKA: Vazura tvrdi da nije video ko mu je pretukao obezbedjenje!!!

03.08.2016.

 

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura svedocio je danas na sudjenju navijacima crno belih Veljku Belivuku i Darku Risticu optuzenim za prebijanje njegovog obezbedjenja 28. aprila ispred prostorija kluba.   

Vazura je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu rekao da nije video ko je od njih udario pripadnika njegovog obezbedjenja Bozu Kumburovica, jer je pricao sa Aleksandrom Stankovicem, takodje navijacem Partizana koji je sa njima bio na parkingu kluba.

Opisujuci svoje secanje na incident, Vazura je ispricao da je izašavši iz kola prišao da se pozdravi sa Belivukom, Risticem i Stankovicem, s tim što su se on i Stankovic odvojili par koraka sa strane.

"Pricali smo o dve struje u klubu i problemima koje Partizan ima. U jednom trenutku sam video da se nešto dešava, a onda Bozu kako lezi na zemlji i ja sam pobegao ka prostorijama kluba, što se vidi na snimku (bezbednosne kamere)", ispricao je direktor FK Partizan.

Odgovarajuci na pitanje sudije, Vazura je rekao da nije cuo o cemu su pricali Belivuk i Ristic sa Kumburovicem jer je razgovarao sa Stankovicem.

Nakon Vazure svedocio je njegov vozac koji takodje nije video ko je udario Bozu Kumburovica.

Vozac je ispricao da je Vazura izašao iz kola na parkingu i rekao njemu i Kumburovicu da ostanu unutra.

Medjutim, Kumburovic je, kako je naveo Vazurin vozac, izašao da se pozdravi sa Belivukom jer ga zna od ranije, dok je on parkirao auto.

"Kada sam izašao iz kola video sam Bozu kako lezi na zemlji i krenuo ka njemu, ali mi je prišao Stankovic i rekao 'udji u kola, ne mešaj se", naveo je svedok.

Na današnjem sudenju pregledan je i video snimak incidenta od 28. aprila, na osnovu kojeg su nekoliko dana kasnije uhapšeni optuzeni.

U ovom postupku ostalo je da se sasluša još jedan svedok koji danas nije došao na sudjenje iako je uredno pozvan, kao i veštak.

Optuzeni Veljko Belivuk i Darko Ristic su na pocetku sudjenja u junu rekli da nisu imali nameru da napadnu Vazuru, potvrdivši da su pripadnika njegovog obezbedjenja Kumburovica izudarali zbog teške psovke.

Optuznim predlogom tuzilaštva Belivuk se tereti za krivicno delo nasilnicko ponašanje, a Ristic za nasilnicko ponašanje u sticaju sa teškom telesnom povredom.

Za nasilnicko ponašanje predvidjena je kazna do tri godine zatvora, dok je za tešku povredu zaprecena kazna od šest meseci do pet godina.

Policija je nekoliko dana nakon ove tuce, identifikovala napadace preko video snimaka sa sigurnosnih kamera i potom ih uhapsila.

Inace, Apelacioni sud u Beogradu je u martu ove godine pravosnazno osudio Belivuka na pet meseci i 15 dana zatvora, jer je 2007. godine, kao obezbedjenje beogradskog splava "Blejvoc" udarcima metalnom stolicom po glavi naneo teške telesne povrede Bojanu M. nakon verbalnog sukoba sa njim i njegovim prijateljima.


Ostavite komentar


Dogovorila se bracala, dao debeljuca 5 konja evra i povecao mesecnu kvotu sa 6 na 8 soma da ga izlome E moj Partizane nema tebi spasa dok te poturceni cigani vode

Obnevideo - Link komentara
Covek nista ne vidi i brzo zaboravlja...

dal je debeli opet pevao belu ciganku xaxaxaxaxaxa

Boki Surcin - Link komentara
Konacno da neko tacno napise na koliko je Belivuk osudjen!!! Vazura nije nista bolji od ovih nasilnika, jedina razlika je sto otima vise u skupocenom odelu zajedno sa rolexom....