ZLOUPOTREBILI POLOZAJ: Krivicne prijave Vazuri i Obucini!!!

ZLOUPOTREBILI POLOZAJ: Krivicne prijave Vazuri i Obucini!!!

16.07.2016.

 

Generalni direktor FK iz Humske i generalni sekretar JSD Partizan optuzeni su da su oštetili klub zloupotrebom sluzbenog polozaja. Protiv generalnog direktora Partizana Miloša Vazure i generalnog sekretara Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Milana Obucine podneta je krivicna prijava zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja.

Optuznica, pored pomenute dvojice funkcionera, obuhvata i druga N. N. lica, ciji ce se identitet utvrditi tokom trajanja postupka. Njima se u ovoj prijavi pripisuje niz krivicnih dela, zbog kojih je Partizan imao materijalnu štetu, a odnose se na potpisivanje fiktivnih ugovora i isplacivanje novca firmama koje više ne postoje. Konkretno, rec je isplati menadzeru Tomi Šakoti za transfer Nikole Gulana iz 2008. godine.

Pomenuta prijava primljena je u Višem javnom tuzilaštvu još u toku maja meseca, a sve je potvrdjeno u ovoj ustanovi.
- Krivicna prijava protiv Miloša Vazure, generalnog direktora FK Partizan, Milana Obucine, generalnog sekretara JSD Partizan, i drugih N. N. lica stigla je u tuzilaštvo i bice obradjena - poruceno je iz javnog tuzilaštva.

 


Ostavite komentar


Sale Grand - Link komentara
ja bih ih rado slusao kako pevaju

Siki donje jajce - Link komentara
koji ce Kluzo ovo da radi...

Milenko Prizren - Link komentara
Sin lopina - isti tata. Sudija Okružnog suda u Požarevcu, Nikola Vazura oslobodio je juče četvoricu kosovskih Albanaca koji su bili optuženi za terorizam, zbog nedostatka dokaza. http://www.hlc-rdc.org/?p=13293 Tako sude Vazure...

Daj Boze - Link komentara
pitanje da nemaju i tamo ova dvojica preko prijatelja iz sluzbe Vucka veze pa da od sve ove price ostane nistaaaa....