BIVŠA DIREKTORKA PARTIZANA TATJANA RAKAS TVRDI: Vazura ne priča istinu, uzeće 40.000€ premija!

BIVŠA DIREKTORKA PARTIZANA TATJANA RAKAS TVRDI: Vazura ne priča istinu, uzeće 40.000€ premija!

13.03.2016.

 

Miloš Vazura će dobiti od Partizana premije od 40.000 evra za osvojenu titulu i plasman u Ligu Evrope u sezoni 2014/15, a obaveza za isplatu novca je već proknjižena, u šta sam se lično uverila, tvrdi Tanja Rakas, doskorašnja finansijska direktorka kluba iz Humske. 

Rakasova kaže da je generalni direktor crno-belih slagao i kad je rekao da mu Partizan ne plaća kazne za nepropisno parkiranje.

Tatjani Rakas je upravo Vazura dao otkaz pre dve nedelje zbog sumnje da je ona pomogla da informacija iz kluba stignu do javnosti. Ona je sve dosad ćutala o tom skandalu, ali su, kako kaže, nove laži Miloša Vazure bile povod da se oglasi.

Vazura je, nakon što se u javnosti pojavio njegov ugovor s Partizanom prema kojem ima pravo na sve premije kao da je fudbaler, rekao da nikad nije dobio taj novac jer je tako odlučio Upravni odbor.

- Vazura ne govori istinu. Lično sam se uverila da je 31. 12. 2015. proknjižena obaveza za uplatu premija Milošu Vazuri, u punom iznosu, čak i za titulu koja je osvojena kad on nije bio generalni direktor. Premije za titulu i plasman u Ligu Evrope bile su po 20.000 evra i on će taj novac sigurno dobiti kad i fudbaleri. Da je Upravni odbor, kako Vazura sad kaže, doneo drugačiju odluku, onda bi bio poništen taj deo njegovog ugovora. Meni bi u tom slučaju stigla takva odluka i računovodstvo ne bi moglo da stvori obavezu prema Vazuri - kaže Rakasova.

Ona tvrdi da se tu niz neistina Miloša Vazure ne završava.

- Njegova tvrdnja da je iz svog džepa platio svaku kaznu za parkiranje koju je dobio vozeći Partizanov službeni automobil je još jedna glupost. Sigurna sam da smo platili kazne za službena vozila, i to po računu koji nam je dostavio "Porše". Da bi se ti iznosi odbili od nečije plate, takvu pisanu odluku morao bi da donese upravo generalni direktor, što on nije učinio do pre 15 dana. Neke kazne se odnose i na službeno vozilo Milorada Vučelića, a njemu nema od čega da se odbije, jer kao član UO on nije ni dobijao platu u Partizanu

Rakasova napominje da će ovim tempom Partizan do kraja godine dugovati 16 miliona evra.

- Partizan je zaključno sa 31. 12. 2015. godine imao dugovanja 16,7 miliona evra. I to bez dugovanja Apolonu za Andriju Živkovića, jer to nije bilo proknjiženo. Kad sam prošlog leta stigla u klub, dugovalo se za struju, vodu, grejanje i svi su mogli da nas isključe iste sekunde, ali nisu - priča Rakasova

Ona otkriva da Partizan ćak duguje veliki novac i pekari za hleb!

- Struja nije plaćana dve ili tri godine. Dug za vodu bio je 23-24 miliona dinara! Hej! Znate li koliko dugo ne treba da plaćate vodu da biste nabili takav račun?! Ma ne možete da zamislite čega sam se sve tamo nagledala. Dugovalo se 400.000-500.000 dinara jednoj pekari za hleb koji Partizan kupuje - objašnjava bivša finansijska direktora crno-belih.


Ostavite komentar


Istina je negde tamo - Link komentara
Jos ce Rakas da bude kriva i osudjena zbog toga sto je iznela sve detalje i istinu. To tako funkcionise u ovoj zemlji.

Milenko - Link komentara
Smehoteka kako se arce finansije naseg kluba, Nije ni cudo sto smo tu gde jesmo. Pobedicemo zvezdu i u ovoj konkurenciji vecog dugovanja.

дали је проблем - Link komentara
право је питање да ли је проблем да новац примају у домаћој или страној валути...УПРАВА НАПОЉЕЕЕ

ГДЕ СУ ПАРЕ - Link komentara
реците нам Татјана где су паре из Партизана, колико се даје вучку, мутавом, вељи и још некима,

Тужни пекар - Link komentara
хахахах прави су, цигани најгори и пекару за хлеб не плаћају хаххахахахах за плакати

Широко - Link komentara
паре се разбацују на све стране а дугови за комуналије и порезе се репрограмирају, мислим да сви кји дођу у управу клуба треба да се одрекну плата, премија и свега што примају па да видимо колико воле Партизан

Храбра жена - Link komentara
ова жена је баш храбра кад је изашла јавност са овим бројкама, сигурно да говедима из управе није све једно, али гробари знајте да све треба да радите због гробарства и да ће ова стока ускоро одлетети из нашег клуба

Гробари југ - Link komentara
Татјана причај више да знамо шта багра ради

Друг - Link komentara
хахаххахах па коме купују тањире са позлатом, и какавје то сервис од 6000 евра.... страшнооо