CRNO BELA FESTA U HUMSKOJ!!! PAOK i Partizan - prijateljstvo zauvek! /FOTO/VIDEO

CRNO BELA FESTA U HUMSKOJ!!! PAOK i Partizan - prijateljstvo zauvek!  /FOTO/VIDEO

10.10.2016.

 

Partizan i PAOK su za vikend u Humskoj ulici odigrali revijalni mec, a ovaj duel bratskih ekipa privukao je solidan broj gledalaca na stadion Partizana. Sve je pocelo jos ispred stadiona i u basti gde se od starta krenulo sa pesmom i bakljama i to je bila samo najava za sva desavanja na stadionu. Južna tribina je bila prepuna i na njoj su se nasli i Grobari i navijaci Paoka koji su stigli iz Soluna i tokom cele utakmice nije prestajala pesma uz mnogobrojna skandiranja. Utakmicu je obelezio Saša Ilić koji je odigrao svoju 791. utakmicu u dresu Partizana. Upravo iz tog razloga na južnoj tribini je bio istaknut veliki transparent na kome je pisalo ”22 SAMO JEDAN UZ VELIKOG MOCU”.

Upravo je Moca Vukotić urucio Saletu uspomenu na ovaj mec u vidu pozlaćene kopacke na postolju. 

Što se tiče utakmice, Dijego Bisesvar je u prvom poluvremenu postigao dva gola, i s tim rezultatom je završeno poluvreme, da bi u nastavku Partizanov klinac, Đorđe Jovanović majstorskim golom spoljnom, u stilu Ljubinka Drulovića, smanjio rezultat i ispostavilo se postavio konačan rezultat.

Tokom cele utakmice smenjivale su se pesme Grobara i Paokovaca uz nezaobilaznu pesmu posvecenu Saletu: "JA BIH DA IGRA JOS MALO JER JE SALE SAMO JEDAN I DO NJEGA MI JE STALO, MENI JE VREDAN!" Mnogo pirotehnike je upaljeno tokom meca da je u jednom momentu nastao gust oblak dima od kojeg se nista nije videlo. Sudija Srđan Jovanović je bio prinuđen da zbog dima prekine meč na nekoliko minuta. Povod za bakljadu je bio veliki izbacen baner preko ograde Juga na kom je pisalo: "BLACK WHITE ARMY", a u istom momentu zacula se pesma koju inace Paokovi navijaci pevaju Olimpijakosovim, "GAVRI MUNIA". Uz pesmu je zapaljeno mnogo baklji cime je napravljen sjajan ambijent na celom stadionu.

Grobari su pred sam kraj, u sudijskoj nadoknadi utrčali na teren i sprečili sudiju da on da poslednji zvižduk za kraj meča. Zatim je počelo utrkivanje da se uzme za uspomenu nešto od fudbalera Partizana ili PAOK-a i to i dalje ostaje nasa velika boljka. Neki su čak i išli dotle da su skidali pojedine igrače do donjeg veša. Uzaludni su svi pokusaji da se tome stane na put jer uvek postoje manje grupe ljudi koji u takvim momentima potpuno zaborave zbog cega su dosli na utakmicu na prvom mestu.

PAOK i Partizan - prijateljstvo zauvek!!!


Ostavite komentar


Black Army - Link komentara
Sasa je sustigao naseg velikana Moca, dobro je da nasi momci obaraju rekorde postaju bolji

Мали Перица - Link komentara
идемоооо ГРОБАРИИИИ САМО ЈАКО

Lazanski Rus - Link komentara
PAOK je u nas grad uvek dobrosao

Гробар у срцу - Link komentara
идемо гробари одлична утакмица и навијање :) :) :)

Moca PFC - Link komentara
prijateljstvo sa Paokom ce uvek biti vazno za grobare, i mlade generacija imaju obavezu da ovo prijateljstvo odrze i da uvek budu posteni i gostoprimljivi prema navijacima Paoka...PARTIZAN - PAOK FOREVER!