FALI RAMADANI - BANKOMAT LOPOVSKE UPRAVE FK PARTIZAN!!! UPRAVA NAPOLJE!!!

FALI RAMADANI - BANKOMAT LOPOVSKE UPRAVE FK PARTIZAN!!! UPRAVA NAPOLJE!!!

27.03.2017.

 

Preko fudbalskog menadzera Falija Ramadanija FK Partizan je realizovao mnogo transfera u prošlosti. Dovoljno je setiti se transfera Jovetića, Nastasića, Ljajića, Fejse, Lazara Markovića...

Mnogo puta je to već uradio donoseći višemilionske sume iz raznih evropskih klubova za fudbalere crno-belih. Takve su ove zime izostale, pa je rukovodstvo Partizana, nekoliko meseci pre izlaska na letnju pijacu, poželelo da obnovi ljubav s kontroverznim menadzerom, koji je često dovođen u bliske veze čak i sa albanskom mafijom!

Naš narod bi rekao: „Koga je moliti nije ga srditi“. Te poslovice sada se setio predsednik kluba Milorad Vučelić, dve godine pošto je oklevetao menadžera.

- Ramadani je lažov, prekidamo svaku saradnju s njim - rekao je tada potpredsednik u ostavci. Više o tome možete pročitati ovde:

http://navijacipartizana.com/objave/ko-sme-uvek-da-vas-pogleda-u-oi-milorad-vueli 

Sada je Fali spasilac. Dabome, jer je zafalilo para.

Kontroverzni menadžer i Partizan jedno vreme nisu bili u ljubavi, ali su zbog teške finansijske situacije crno-beli pristali na pomirenje. Slučajno ili ne, u istom periodu kada se predsednik kluba iz Humske Milorad Vučelić izvinio Ramadaniju, u klub iz Toskane se vratio Pantaleo Korvino i pokrenuo lavinu glasina i spekulacija o mogućim pojačanjima. Korvino je napustio Fjorentinu 2012. godine, potom je od 2014. do ovog leta radio u Bolonji, da bi pre nekoliko dana ozvaničio povratak u Firencu. Novi mandat je za italijanske medije bio signal da najave novu saradnju iskusnog direktora sa agencijom Falija Ramadanija.

Prema Vučelićevim rečima, finansijske probleme u klubu mogla bi da reši saradnja s Ramadanijem. Zašto baš s njim, jasno je kao dan jer bez Falija malo se koji fudbaler može kvalitetno prodati ili čak dovesti u FK Partizan.

Da promaja kroz sef u Humskoj ne bi duvala i na leto, kao ove zime (dosad zaradjeno 600.000 evra, i to djuture od Gogue i Đurdjića; igrač još može da se proda samo na Dalekom istoku), više se ne srdi onaj koga se moli.

Prvo što je uradjeno prilikom obnovljanja ljubavi Partizana i Falija Ramadanija jeste otkup ugovora Marka Jankovića od Olimpijakosa. Posle višemesečne pozajmice na kojoj je bio iz Olimpijakosa, Marko je sada i zvanično igrač Partizana. Ruka ruku mije...

Da ne ostane ljubav samo na tome, jer potencijalna prodaja Marka Jankovića može da se realizuje i tek kroz nekoliko prelaznih rokova, lopovi iz uprave FK Partizan su našli idealno rešenje. Prodati i uvaljati preko Falija Ramadanija sve mlade igrače koji vrede i naplatiti ogroman novac što je pre moguće.

Zato i ne treba da čudi prodaja Nikole Milenkovića. 

Nikola Milenković do kraja sezone igraće za Partizan, a onda će se preseliti u Italiju, gde će braniti boje Fiorentine!

Član Serije A i lopovi iz uprave dogovorili su transfer 19-godišnjeg štopera vredan 5.100.000 evra, bez da je Nikola Milenković vezao neki značajniji broj utakmica u dresu Partizana. Za razliku od Milenkovića, mladi napadač Dušan Vlahović još nije sklopio dogovor sa klubom iz Firence. I mladi napadač nalazi se na meti Fiorentine, ali je oko njegovog transfera još uvek sve otvoreno. Ne sumnjamo da će se i taj transfer realizovati čim Vlahović bude odigrao dobro makar jednu polusezonu. 

ETO TO BI BILI PRVI KORACI U NOVOJ LJUBAVI IZMEDJU LOPOVA IZ UPRAVE I FALIJA RAMADANIJA. AKO NA TO DODAMO DA JE LETO, NAKON EVROKUPOVA, VREME ZA PRODAJU EVERTONA I LEONARDA SHVATAMO DA NEMAMO PUNO ČEMU DA SE NADAMO NI U NAREDNOJ SEZONI!!!

UPRAVA NAPOLJE!!!


Ostavite komentar