FORUM NAVIJAČA PARTIZANA - USKORO!!!

FORUM NAVIJAČA PARTIZANA - USKORO!!!

03.02.2017.

Navijači Partizana, Grobari, Partizanovci, uskoro sa radom kreće forum Navijača Partizana i to od nule. Bili smo svedoci kako su neki raniji forumi bili dobri i koliko su trajali, ali smo isto tako bili i svedoci kako su nestajali preko noći iako su bili vrlo posećeni i čitani. Nadamo se da ćemo vremenom i ovaj forum Navijača Partizana, koji ćemo pokrenuti uskoro, podići na taj nivo i na njemu svedočiti o svemu što se dešava u i oko našeg kluba. 

Veliko nezadovoljstvo vlada kako medju Navijačima Partizana, tako i u odnosu navijači - klub i o svemu tome treba diskutovati i polemisati. Diskusija treba da bude razumna i argumentovana jer sve sem toga nikako neće ići bilo kome u prilog. Nakon ponovnog podizanja ovog sajta i reorganizacije medju nama koji vodimo ovu priču, forum Navijača Partizana će doći kao lek za sve one koji žele da izraze svoje mišljenje, ali nisu imali gde to da učine.

Sa početkom drugog dela sezone u fudbalu, svi zajedno ćemo učestvovati u radu novog foruma.

NAPRED PARTIZAN!!! UPRAVA NAPOLJE!!!


Ostavite komentar


Boban 67 - Link komentara
Gledam utakmicu Olimpiakos-Partizan i ne mogu da verujem da nemamo bolje igrace od:golmana Kljajica,levog beka Miletica a o Ostojicu i Cirkovicu i pored moje dobre volje da kazem nesto dobro mogu samo da im pozelim da nadju sebi neki drugi posao sa ovim sto sad rade nemaju pojma. Pod hitno ovu cetvorku izbaciti iz ekipe. Pozdrav.

Hvala ljudima koji su omogucili ovo. Zelim vam puno srece u radu i da kao sto ste rekli "da ne nestanete preko noci". I da zajedno uspemo da odstranimo ovaj rak iz Partizana.

Dusan Stekovic - Link komentara
Svaka cast na idei,jedva cekam

Гробар онтарио - Link komentara
Ај па нек је са срећом браћо

beli istok - Link komentara
Valjda će potrajati da ne bude izbrisan ko i svi prethodni.....

zilijen - Link komentara
napokon forum da ne licimo vise na cirkus navijace po facebooku i ostalim sranjima