GOLAC PROZVAO UPRAVU PARTIZANA: Da li je moguće da niko ne zna ko je odgovoran za majice, a kreator skandala sedi u loži???

GOLAC PROZVAO UPRAVU PARTIZANA: Da li je moguće da niko ne zna ko je odgovoran za majice, a kreator skandala sedi u loži???

20.10.2016.

 

Fudbal u Srbiji već dugo nije najvažnija sporedna stvar. Igre Crvene zvezde i Partizana su daleko od prosečnog, ali ono što još više boli prave zaljubljenike u ovu igru je činjenica da su navijači postali glavna sila “večitih rivala".

Oni vedre i oblače, a najbolji pokazatelj je prethodni vikend, gde su i fudbaleri i košarkaši Partizana obukli majice sa likom ubijenog navijača Aleksandra Stankovića. Upravo to je komentarisao i nekadašnji fudbaler crno-belih legendarni Ivan Golac:

- Ne znam da li će Partizan biti sankcionisan, ali sve ovo je, po mom mišljenju, van okvira sporta, nikada nisam to razumeo i ne prihvatam da budem deo toga. Vidite, da li je moguće da niko ne zna ko je odgovoran za te majice, kada pitate predsednika, on ne zna o čemu se radi. Rukovodstvo treba da odgovara. Sve je nekako tmurno i zatvoreno, godinama se bavimo posledicama, a uzrok sedi u loži i kreira politiku velikog kluba kao što je Partizan- jasan je Golac.

Golac se priseća vremena kada je prema fudbalerima postojao respekt, kada su članovi uprave revnosno obavljali poslove i toga kakvu su ulogu imali navijači.

- Navijači su važni, da se razumemo, ali u moje vreme je to bilo nekako veličanstveno i dostojanstveno. Kada sam ja igrao klub je bio klub, igrači igrači, a navijači navijači. Zajedničko nam je bilo da svi damo maksimum na terenu i tribinama kada se igra utakmica. Stvari koje se dešavaju poslednjih godina su čudne i došle su sa drugih prostora, mi smo ih prihvatili i nemaju nikakve veze sa sportom.

Kada jedna fudbalska legenda kao što je Ivan Golac ima ovakav rezon i hrabrost da izjavi ovako nešto, onda moramo i svi mi dati svoj maksimum da jednom za sva vremena stanemo na put ovakvim pojavama u FK Partizan i generalno u celokupnom srpskom fudbalu.

UPRAVA NAPOLJE!!!

 

 


Ostavite komentar


komadant - Link komentara
Ma džaba sve jedna druga legenda neopaženo će sve proći e moj partizanee.

Nervozni - Link komentara
Kad golac može otvoreno sve da kaže, a svi mi ostalo sve znamo i vidimo i ćutimo i ništa ne preduzimamo stvarno smo teška govna....poslednji čas je kucnuo braćo grobari nema dalje rešili su da nas unište, što pre treba oterati upravu

Jedan od retkih grobara koga cenim i uvek pročitam njegovu izjavu jer nije folirant i ne dodvorava se nikome.

partizan u srcu - Link komentara
E moj golcu ovakvo zlo još nije bilo u našem partizanu .....treba svi lepo da uzmemo govnjive motke i da govna isteramo...svakim danom sve više i više nas uništavaju

Koliko smrdi to nije normalno samo da se ostane na vlasti ,ovo nije moj Partizann

к к к - Link komentara
Голац је потпуно у праву...овакви се још нису појавили у Партизану...ово је дно дна...без обзира на тренутне резултате ове треба изјурити из управе..просто је невероватно колико ови неосећају какав гнев постоји код навијача.

Vučela i društvo će spavati u zemunelu samo da ne daju ostavke , al ja se nadam da će ih sto pre strpati u zabelu.

alek pfc - Link komentara
uprava napoljeeeee uprava napoljeee uprava napoljeeeee....

Gospodine Golac, sa vama se potpuno slažem. Samo ima jedna dopuna. Ove stvari ne samo da nisu u okviru sporta. To je čist kriminal, vidljiv običnim ljudima, golim okom.

Милоје - Link komentara
Ма зна багра само ћути и смрди

Legenda - Link komentara
Golac je legenda Partizana i samo treba da se drzi sto dalje od ovih govana u upravi kluba.