Gordan Petrić više nije član Skupštine Partizana! NOVA SRAMOTA U REŽIJI VAZURE I ZEKE!!!

Gordan Petrić više nije član Skupštine Partizana! NOVA SRAMOTA U REŽIJI VAZURE I ZEKE!!!

12.10.2016.

 

Gordan Petrić više nije član Skupštine Partizana!

Nekadašnji štoper, kasnije generalni sekretar i potonjie potpredsednik, isključen je iz članstva najvišeg tela crno-belih, na osnovu odluke Disciplinske komisije kluba iz Humske 1, koja mu na teret stavlja angažman u Čukaričkom. Kako tumače sa Topčiderskog brda, konkurentskom klubu, što je u suprotnosti sa odredbama Statuta Parnog valjka.

Petrić je odluku Disciplinske komisije prihvatio što znači da je ona postala pravosnažna posle isteka roka za izjašnjavanje. Mesto aktuelnog šefa struke Brđana biće popunjeno posle zbora na kome će biti izabran neko iz aktiva bivših igrača i rukovodilaca.
„Reč je o kršenju članova 27. i 56. Statuta FK Partizan, koji nedvosmisleno zabranjuju bilo kome članu kluba ili organa Partizana aktivno ili pasivno, direktno ili indirektno, angažovanje u konkurentskoj fudbalskoj organizaciji“, izjavio je Vladimir Vuletić, predsednik Nadzornog odbora crno-belih.

Potezom da isključi Gordana Petrića iz članstva pošto je ovaj seo na klupu Čukaričkog, Partizan je pokazao principijelnost, jer je na isti način, u aprilu i u maju, članstva u Skupštini lišio Dragoljuba Vukadinovića i Ostoju Mijailovića, koji aktivno učestvuju u odlukama vezanim za poslovanje i organizaciju Metalca iz Gornjeg Milanovca i čačanskog Borca.


„Petrić je bio upoznat sa okolnošću da je u sukobu interesa, bio mu je ostavljen razuman rok od sedam dana da učini bilo koji gest kako bi otklonio postojeći sukob interesa. Tek pošto to nije učinio, zasedala je Disciplinska komisija i donela principijelanu, a ne personalnu odluku, pozivajući se, između ostalog, na ranije slučajeve na kojima je tako postupano“, pojasnio je profesor Vuletić.

Za razliku od Petrića, koji se nije žalio, Vukadinović i Mijailović pak osporavaju odluke kojima su isključeni iz članstva, uvereni da će sudskim putem dokazati da i dalje pripadaju Skupštini Partizana, čija poslednja dva održavanja nisu ni uspela, pa je pitanje kad će biti sledeće i da li će, konačno, biti izabran predsednik. Njega crno-beli čekaju još od 11. decembra, kad je Zoran Popović, zajedno sa ostalim članovima Upravnog odbora, podneo ostavku, posle poraza od Augzburga i eliminacije iz Lige Evrope.

Petrić nije imao poseban komentar za Disciplinsku komisiju, osim što je prihvatio tu odluku.

- Zašto sam isključen? To pitanje nije za mene, nego za upravu kluba, odnosno, Disciplinsku komisiju. Ako oni kažu da se moj angažman u Čukaričkom kosi sa Statutom, onda nemam šta da kažem. Oni bolje znaju, zar ne - rekao je Petrić

 

SADA MORAMO BITI JOS GLASNIJI DOK NAM SE OVAKVE KARIKATURE SETAJU PO KLUBU I RADE STA IM JE VOLJA!!!

UPRAVA MORA POD HITNO PODNETI OSTAVKU I PREPUSTITI PARTIZAN LJUDIMA KOJI BI RADILI U KORIST PARTIZANA!!!

VAZURA ODLAZI - ZEKO ODLAZI - UPRAVA NAPOLJE!!!

 


Ostavite komentar


Vuletica znam jos od osnovne skole,blago je reci da sam ostao bez reci kada sam video na kojoj je funkciji sada.Kako li je uspeo da dogura tako daleko?Dobro Partizan jos i postoji!!!

гробар до гроба - Link komentara
Када ће се завршити ова брука и самовоља тренутног руководећег врха , и када ће престати деградација имена ФК Партизан !?

milivoje - Link komentara
Ovi ce oterati celi fk samo da bi dobili vecinu govna lopovska mrs iz svetinje....

drkadjija - Link komentara
pa sta ocekivati od vazure i sline vucele

Pravda za Petrica - Link komentara
pa ovaj olos je gori od najgoreg, pa zar smo grobari zasluzili da nas ovako zajebavaju i ponizavaju?????

ПФК заувек - Link komentara
какви су ово бандити раде шта хоће, покушавају свашта само да намакну број делегата на својој страни....ВАЗУРА НАПОЉЕ!!!

Grobar PFK - Link komentara
UPRAVA NAPOLJE!!!

Jedini normalan Partizanovac .