Ćirković: Višemesečna situacija u Partizanu nije normalna! Državo reaguj!

Ćirković: Višemesečna situacija u Partizanu nije normalna! Državo reaguj!

22.10.2016.

 

Stamenim stavom o nimalo lagodnom aktuelnom trenutku, kako ističe, njegovog Partizana, bivši reprezentativac Milivoje Ćirković prkosi oponentima u liku predsedničkog kandidata Milorada Vučelića i naklonjenih mu članova Skupštine.

Višemesečna situacija u klubu nije normalna, najblaže rečeno. Sve što se dešava, koliko sam upućen u vezi s zamenom skupštinskih članova, skandalozno je u najmanju ruku. Što se mene tiče, bio sam i ostao pobornik fudbalske priče, kao i 99 odsto klupskih legendi i bivših igrača. Dakle, Bjekovićeve opcije. Kad se prisetim: jedino s Nenadom smo sarađivali, počev od Mijatovića do Jovetića, nikad s Zečevićem, Ćurkovićem, Vučurovićem... Učili od njega da budemo što bolji fudbaleri, ljudi. Ništa, videćemo u ponedeljak šta će se izdešavati. Sad su se valjda dobro prebrojali, namakli kvorum kako bi izabrali predsednika.

Bjeković vas je spomenuo u kontekstu: zašto su manje uticajni igrači članovi Skupštine, ne i vaša malenkost?

Nisam samo ja u pitanju, verovatno je, primera radi, uporedio mojih 300 utakmica u Partizanu s karijerom pojedinih skupštinskih članova. A, nemam pravo glasa?! Normalnima je sve jasno, tako i meni. Znate, ako je ovde uređen pravni sistem, država bi trebalo da reaguje. U suprotnom, onaj Supermen od profesora Vuletića koji stiže da se bavi i edukacijom studenata i zamajavanjem klupskih sledbenika, rešiće višemesečnu ujdurmu mimo izbornog procesa. Taj sve zna! Ironično govorim, razumljivo. 

Pozivani ste na jedan od zborova klupskih sekcija, na primer, pripadajućih veterana?

Nisam... Da ne dužim: mene na kraju krajeva i ne zanima da li će predsednik da bude Bjeković ili Vučelić. Nego, isključivo da hladne glave i vrelog srca dođem u voljeni klub, pogledam utakmicu. Ovako, pratim Partizan jedino na gostujućim stadionima. Sve iz razloga što ne osećam pripadnost trenutnoj situaciji, neharmoničnoj atmosferi.


Ostavite komentar


Drinska divizija - Link komentara
Svaka čast, Milivoje!I mene kao običnog navijača je sramota, mogu tek misliti kako je tebi!

stanoje ns - Link komentara
Podrska za Milivojaaa.....ajmo Milivojeeeeee...

tribina - Link komentara
Svi mi pravi Grobari i bivsi igraci koji su ginuli i sve dali za ovaj sveti klub treba da se ujedinimo i oteramo sve ove majmune. Da nas Partizan ponovo bude klub za ponos i da stane na zdrave noge!!!

Čika Vasa - Link komentara
Poštovani, molim za komentar batinanja ljudi na istoku sinoć od strane navijača sa Južne tribine. Imam 54 godine, na Stadionu JNA sam od '71, a ovako nešto još nisam doživeo. Grobari više ne postoje.

Нема блама код Вазуре , Зеке и Вуцелића код њих је дупе и образ исто.

Дел бој - Link komentara
Толе, кандидуј се и разбуцај ову банду прво ,па после и ове распале из рупе, доста је било. Хвала за ово јуче, а сада следи завршни ударац. Ти си смрт за ове из рупе, са Бјеком до коначне победе !

Bravo Ciro ako si im sve sasuo u lice. Neka znaju poltroni i podguzne muve ko su i sta su.

Svinjoglavi Vazura,lopov i komunjara Vucelic i ostala bolumenta su tu da nas sto vise unazade.Kome to nije jasno taj nije normalan.

Svaka cast Milivoje, da se svi bivsi igraci okupe i lepo dodju na stadion i PROTERAJU parazite iz kluba koji nikad nisu sutnuli ni macku sa praga pa onda neko od bivsih igraca da bude predsednik a u upravi da budu samo bivsi igraci i USPESNI privrednici a ne ovi poltroni koji zive na racun Partizana