Izborna skupština Partizana bez opozicije! Podneta tužba Upravnom sudu!!!

Izborna skupština Partizana bez opozicije! Podneta tužba Upravnom sudu!!!

14.09.2016.

 

Opcija koju zastupa predsednički kandidat Nenad Bjeković danas neće doći na izbornu skupštinu Fudbalskog kluba Partizan zbog brojnih nepravilnosti i nedostataka.

Kako se navodi u saopštenju za medije, koje je potpisao Bjeković, ta opcija se zalaže za zakonit rad Partizana, i protivi se radnjama koje uništavaju i unižavaju ugled tog kluba.

Vi koji sebe nazivate pozicijom morate da znate da će se borba za zakonit rad našeg Kluba nastaviti. Nažalost niste prihvatili naše apele, ukazivanja, molbe da se vratimo u okvire Statuta Kluba i koliko-toliko popravimo ogromnu štetu koju ste načinili – istakao je Bjeković.

Bjeković je, kako je navedeno, u ime članova Skupštine FK Partizan upisanih u Agenciji za privredne registre 13. septembra ove godine, poručio da borbu za FK Partizan, a ne za lične funkcije, nastavljaju pred nadležnim državnim i sportskim organima.

Tačno u 17 sati u Sportskom centru Teleoptik trebalo bi da se okupe delegati sa pravom glasa, koji će, prema najavama birati između kandidata aktuelnog rukovodstva Milorada Vučelića i predvodnika „opozicije” Nenada Bjekovića.

Skupština crno-belih ima 55 članova, a za kvorum i izbor novog predsednika, kao i članova Upravnog odbora potrebno je da prisustvuje najmanje 33.


Ostavite komentar


Бела циганка - Link komentara
Какав статут шта је то...

Rodja Subotica - Link komentara
Bravo Bjeko pravi gospodin, ne spustas se na njihov nivo i nase pravo zastupas kroz institucije! BRAVO

Nadam se da ce nas klub konacno dobiti upravu i da ce se ova prepucavanja ubrzo zavrsiti... Nije mi jasno sta je ta pozicija, da l su oni ljudi, ne vide da ih niko ne voli i da ih niko nece, i opet se guraju tamo gde im nije mesto. Bjeko kad ih budes ispracao samo reci putuj bivsi predsednice i ne brini za Partizan, u dobrim je rukama :)