Napad na Vazurino obezbedjenje: Pritvor od 30 dana!

Napad na Vazurino obezbedjenje: Pritvor od 30 dana!

10.05.2016.

 

Dvojici napadaca na direktora Fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazuru odredjen je pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva, rekla je portparol Prvog osnovnog suda u Beogradu Ivana Ramic.

Pritvor je odredjen R. D. i B. V, na predlog tuzilaštva, dok su naredbom za istragu obuhvacene tri osobe, precizirala je Ramic.

Prvo osnovno tuzilaštvo saslušalo je u ponedeljak kasno uvece osumnjicene i ispitalo oštecene, nakon cega je predlozilo pritvor za dvojicu, a imajuci u vidu izjave svedoka u policiji, video zapise i zapisnike o prepoznavanju, rekla je portparol tuzilaštva Leposava Vujanovic.

Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor R. D. zbog opasnosti od bekstva, kao i B. V. jer je i ranije osudjivan za slicno delo.

Oni se sumnjice za krivicno delo nasilnicko ponašanje, jer su 28. aprila napali direktora Partizana Miloša Vazuru i njegovo obezbedjenje ispred prostorija kluba.

Najpre su ga verbalno napali, onda je došlo i do fizi kog kontakta, a Vazura je uspeo da pobegne. Napadaci su potom brutalno pretukli jednog clana obezbedjenja i vozaca.

Oni su identifikovani preko video snimaka sa kamera stadiona, koji su inace pušteni u javnost nedugo posle napada.


Ostavite komentar


Kako ne zakacise malo i debelog

Verujte mi ovi ce dobiti nanogicu i opet ce vedriti i oblaciti tribinom i klubom, jer su tu pronasli svoj interes, pa od ove uprave su izvukli preko 100 000 evra, rade sa "tastom" gudru, lesinare gde god mogu i opet se izvlace...Drzavoo gde siii?