NAVIJAČI PARTIZANA SA KOSMETA: TOLE I BJEKA ZA SPAS PARTIZANA!!!

NAVIJAČI PARTIZANA SA KOSMETA: TOLE I BJEKA ZA SPAS PARTIZANA!!!

11.10.2016.

 

Vec mesecima dobijamo znacajan broj poruka preko kontakt forme na nasem sajtu www.navijacipartizana.com, a ovoga puta obratili su nam se Grobari sa Kosova i Metohije koji su vrlo nezadovoljni stanjem u klubu zbog kojeg iz utakmice u utakmicu prevaljuju stotine kilometara. Oni su nam u vidu saopstenja poslali svoje misljenje i izrazili veliku zabrinutost zbog stanja u klubu. Sta na trenutnu situaciju u FK Partizan imaju da kazu oni koji skoro ceo zivot zive pod konstantnim pritiskom, ali i dalje imaju volje, energije i ljubavi da se bore sa nas Partizan, mozete procitati u njihovom saopstenju:

 

     Поводом неразјашњене и крајње конфунзене ситуације у ФК Партизан, навијачи Партизана са Космета упућују јавни апел свим црно белим члановима породице за решавање ове ситуације.

     Сведоци смо општег расула у ком се наш клуб налази, јер се на челу ФК Партизана налазе некомпетентни и неспособни људи са крајње сумњивим биографијама. Поделе у нашем клубу и међусобне расправе неће решити нагомилане проблеме, већ ће само продубити кризу, што није интерес ниједног искреног навијача ФК Партизан. У претходном периоду смо више него отворено подржали кандидатуру Ненада Бјековића за место председника ФК Партизан. Међутим, услед свима добро познатих превара, манипулација и кршења Статута од стране људи који руководе клубом, господин Ненад Бјековић није изабран за председника и због тога је ФК Партизан без председника већ шест месеци. Својим немарним, неморалним и бахатим понашањем актуелни руководиоци су уништавали и још увек уништавају ФК Партизан. Због тога нашу подршку никада нису имали, а сада сматрамо да су изгубили и подршку комплетне црно беле породице.

     Како би коначно дошло до решења ове ситуације позивамо Ненада Бјековића да се договори са Томиславом Караџићем и да заједничким снагама спасу ФК Партизан од људи који тренутно руководе клубом. Ненад Бјековић и Томислав Караџић су људи који су у прошлости донели много успеха ФК Партизан и сматрамо да би се ФК Партизан вратио на старе стазе славе уколико би се они налазили на челу нашег клуба

 

НАВИЈАЧИ ФК ПАРТИЗАН СА КОСМЕТА


Ostavite komentar


Joca Nis - Link komentara
Tako je dosta je biko podela u Partizanj,podele i nejedinstvo ide u prilog samo ciganima zato svi zajedno moramo braniti Partizan.A za ove podele u Partizanu je najvise kriva uprava Vucela,Vazura i ostali vreme je da spasete klub i odete iz kluba.

Гробарка са ЈУГА - Link komentara
Свака част браћо,ово су прави Гробари,и прави Срби.Ајмо стара гардо ГРОБАРСКА да најуримо управу што пре,мобилизација што пре да истерамо управу.

Миле Карабурма ПФК - Link komentara
нема ту дилеме УПРАВА НАПОЉЕ!!! Вазура који је родом из Призрена издао нас је све и уништио наш клуб... УПРАВА НАПОЉЕ!!!

КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ - Link komentara
ПОДРЖАВАМ ГРОБАРЕ СА КОСОВА!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!

Grobari Jerković - Link komentara
lepo receno Bjeka i Toma su ucinili mnogo pozitivnih stvari za Partizan, zato i imaju našu podršku!!! UPRAVA NAPOLJE!!!

ПФК заувек - Link komentara
драго ми је да је неко коначно јавно и на овакав начин изразио шта мисли, браћа са Косова и Метохије су верни Гробари и са свим својим мукама и даље бодре и воле ПАРТИЗАН, овим путем позивам све навијачке групе црно белих да јавно изразе свој став поводом стања у управи нашег клуба!!!! МОЈ СТАВ ЈЕ УПРАВА НАПОЉЕ!!!

Гробари Призрен - Link komentara
Браћо моја могу да вам изразим велику захвалност што сте нашу вољу обнародовали и надамо се да ће наш став поводом стања у нашем клубу уродити плодобом и да ћемо коначно добити управу коју наш клуб и ми заслужујуемо и да ће наш Парни ваљак почети да ниже победе и да ћемо остваривати резултате и у Лиги Европе и Лиги шампиона.