NOVE NEVOLJE U PARTIZANU: Plate ili štrajk!? UPRAVA NAPOLJE!

NOVE NEVOLJE U PARTIZANU: Plate ili štrajk!? UPRAVA NAPOLJE!

31.01.2017.

 

Nezavisni sindikat Partizana na čelu sa predsednikom Miroslavom Bogdanovićem najavio je obustavu rada zbog neisplaćenih zarada zaposlenima.

„Zahtevamo da zaposlenima u što kraćem roku isplatite zaostale zarade i da nas pismenim putem obavestite o dinamici isplate” piše u pismu upućenom rukovodstvu FK Partizan.

Sindikalna organizacija pojasnila je u kakvom problemu su radnici zaposleni u SC Teleoptik zbog kašnjenja plata, apostrofirajući lančane nedaće počev od nemogućnosti kupovine markice za prevoz, plaćanja kredita, ulaženja u nedozvoljeni minus, plaćanja kamata i tako dalje...

(Izvor: Zurnal)


Ostavite komentar


Sta se moglo ocekivati !DVE GODINE ČUDESNOG vladanja scenom.ne daj boze jos dve.

Puna podrska zaposlenima u klubu, naravno svima osim uprave. Jedan radnik u Partizanu ga voli vise nego svi ovi kanceri zajedno kad se skupe.

Мирко пфк - Link komentara
Тандем вучела вазура успешно јаше партизан на свим нивоима

Nesa vranje - Link komentara
Pa šta će njima radnici sve će ih zameniti podobnima kao i celu upravu sto su zamenili ovo nema nigde samo u partizanu

samo motke u ruke - Link komentara
s govnima drugacije ne moze !!!

Sad je kasno da se bunite....to je trebalo da uradite PRE izbora.....ovako moracete da sacekate nove izbore.....mozda vam Vucela/vazura daju ponesto"na kascicu" da vas ne ubije velika lova.Vi mora da zbnate onu ..."posle ......nema kajanja".....mada to ne znaci da bi bilo I bolje...ali niste ni probali gospodo SINDIKALISTI.....isti....isti!

Ko bre koga ovde zajebava? Sta ima da im prevode u "bankarski sektor". Ako im ne plate sta im se duguje, neka idu u strajk i neka izguraju do kraja. Malo, malo ovi sa teleoptika strajkuju jer ih ovi prevare i daju malo kesa na ruke. Pa drugovi, to se ne radi tako. Govnjiva motka mora da radi!!!

jebaga, jel ima neko da ovi iz uprave nisu ostali duzni?