OSTOJA MIJAILOVIĆ: Nisu krivi Tomić i Iliev nego oni što su ih tu doveli!

OSTOJA MIJAILOVIĆ: Nisu krivi Tomić i Iliev nego oni što su ih tu doveli!

26.07.2016.

 

Član skupštine Partizana Ostoja Mijailović poručio je danas da za posrtanje crno-belih na početku sezone nisu krivi trener Ivan Tomić i sportski direktor Ivica Iliev, već čelnici kluba koji su ih doveli na ta mesta.

Mijailović je član Crno-bele familije, tabora oko Nenada Bjekovića, kandidata za predsednika Partizana, pa sa ogorčenjem priča o potezima i izjavama aktuelnog rukovodstva kluba.

- Niko ko prati fudbal ne pamti organizaciju u Partizanu kao što je to sada slučaj. Vazura kaže da Evropa nije prioritet!? Nisam mogao da verujem kad sam to čuo! Pa od učešća u međunarodnim takmičenjima klub živi i zarađuje! Šta sad, treba da poverujemo da je prioritet prvenstvo, kako kaže Vazura, a ne možemo da damo gol ekipi koja je juče ušla u Superligu, uz dužno poštovanje prema Bačkoj? - grmi Mijailović.

On je nalgasio da je Ivan Tomić dobar čovek, ali da nije uspeo kao trener.

- Pratim fudbal više od 20 godina, nisam neki veliki stručnjak, ali jasno je, struka nije kriva, već oni koji su je tu doveli! Ti ljudi koji su doveli trenera i sportskog direktora su trebali da prepoznaju da oni nemaju iskustvo. Tomić je dobar čovek, ali šta je uradio? Koliko je samo para uloženo u pojačanja, a ništa novo nismo videli. Gde je borba koju su svi najavili? - pita Mijailović.

Član opozicinog tabora poručio je da će aktuelno rukovodstvo biti smenjeno na predstojećoj skupštini kluba.

- Ako se bude poštovalo pravo i pravne norme, pobedićemo na Skupštini, kao što bismo pobedili i na prethodnoj. Evo, mi smo se prethodna dva meseca povukli iz javnosti, pustili smo ih da rade na miru, da naprave nešto, a šta su napravili? Ništa! Oni će kad smene Tomića da ga izbace i iz Skupštine kluba, videćete - poručio je Ostoja Mijailović.


Ostavite komentar


Komandant - Link komentara
Ivan tomic je izmanipulisan obecanjima i tapsanjem po ramenu. Zato ce prvi i da strada

stari jug - Link komentara
"Oni će kad smene Tomića da ga izbace i iz Skupštine kluba, videćete - poručio je Ostoja Mijailović." ZIVI BILI PA VIDELI!