PARTIZAN GORI A TUŽILAŠTVO SE ČEŠLJA!!!

PARTIZAN GORI A TUŽILAŠTVO SE ČEŠLJA!!!

06.03.2016.

 

U nekim prethodnim objavama pisali smo i obaveštavali crno belu javnost da su Generalni direktor FK iz Humske i generalni sekretar JSD Partizan optuženi su da su oštetili klub zloupotrebom službenog položaja. Protiv generalnog direktora Partizana Miloša Vazure i generalnog sekretara Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Milana Obućine podneta je krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja.

Optužnica, pored pomenute dvojice funkcionera, obuhvata i druga N. N. lica, čiji će se identitet utvrditi tokom trajanja postupka. Njima se u ovoj prijavi pripisuje niz krivičnih dela, zbog kojih je Partizan imao materijalnu štetu, a odnose se na potpisivanje fiktivnih ugovora i isplacivanje novca firmama koje više ne postoje. Konkretno, reč je isplati menadzeru Tomi Šakoti za transfer Nikole Gulana iz 2008. godine.

Pomenuta prijava primljena je u Višem javnom tužilaštvu još u toku maja meseca, a sve je potvrdjeno u ovoj ustanovi.
- Krivična prijava protiv Miloša Vazure, generalnog direktora FK Partizan i Milana Obućine, generalnog sekretara JSD Partizan, i drugih N. N. lica stigla je u tužilaštvo i biće obradjena - poručeno je iz javnog tužilaštva još u julu mesecu 2016 godine.

Tu raniju objavu možete pogledati ovde:

http://navijacipartizana.com/objave/zloupotrebili-polozaj-krivicne-prijave-vazuri-i-obucini 

Zašto još uvek nije reagovano na osnovu ove krivične prijave još uvek ne znamo i odbijamo da poverujemo da u jednoj pravnoj državi ovakvi predmeti mogu da završe na dnu fijoke do dana zastarevanja. 

Pozivamo sve nadležne tužioce i sudije da pod hitno reaguju po ovoj krivičnoj prijavi jer je u pitanju budućnost jednog velikog sportskog kolektiva koji je lažiranim izborom predsednika uzurpiran prošle godine.

Kako izgleda sama prijava koja je podneta još 17.maja 2016. možete detaljno pogledati na slikama dole:


Ostavite komentar


Povratnik - Link komentara
Hoće li neko konačno da ispita transfere Šaponjića i Abubakara koji su navodno prodati za 1.5M i 1.25M €?

Што су муљали муљали су сада ће да одговарају.

Samo neka nadležni organi rade svoj posao, ovakva ponašanja su nedopustiva!

Колин - Link komentara
Коначно да се сазна како сте нам ојадили клуб.Немогуће је да Партизан годинама игра Лигу Европе и да тоне .Коначно ће долијати и Вазура.

srle ns - Link komentara
Nisu oni kriminalci napali Vazuru bez razloga. Nesto su muljali zajedno. Policija samo neka zavrsi istragu do kraja i sve ih privede pravdi.

Policija je dobro odradila svoj deo posla, sad je na sudijama da ih debelo osude

Upropastili su Partizan.

Izgleda da ce tu imati dosta posla istrazni organi.