POBEDA PARTIZANA NA GROBARSKOM VOŽDOVCU!!! JERKOVIĆ VOLI PARTIZAN!!! FOTO/VIDEO

POBEDA PARTIZANA NA GROBARSKOM VOŽDOVCU!!! JERKOVIĆ VOLI PARTIZAN!!! FOTO/VIDEO

16.10.2016.

 

Još jedna pobeda Partizana, sedma uzastopna (računajući i Kup Srbije), ostvarena je na gostovanju Voždovcu, na krovu Tržnog centra. Prvi put uz prisustvo navijača Partizana na ovom zdanju i odmah je zabeležena pobeda. 

I pored brojnih i dobrih kontrola, nekolicina od oko 300 prisutnih Grobara je uspela da unese pirotehniku na stadion. Snažni topovski udari i nekoliko baklji i ovoga puta su bili sastavni deo navijanja i atmosfere. Grobari su na stadion stigli u korteu, a tokom utakmice više puta je odata pošta ubijenom Aleksandru Stankoviću. Istom momku je bila posvećena i parola uz aut liniju terena:

NISMO МI NEKE GOSPODJE, MI SMO VOJSKA! ALEKSANDAR STANKOVIC 1987-2016

Kakvo god mišljenje imali mi ili vi o ovom momku, voleli ga ili ne, priča i komentarisanje prestaje ovde. Nema ali... Nema pljuvanja... Nema prozivanja...

Svako je imao pravo da kaže sta misli na bilo koji način, ali komentarisati pogibiju ovog momka u ovom momentu je degutantno. Aleksandar je preminuo i neka počiva u miru.

 

 


Ostavite komentar


Milan galic - Link komentara
Da li je moguce da su oni jači o Partizana .Jeste li vi navijači ili tracarajke.Imam 64g i ovakvu bandu nikad nije bilo u nas voljeni klub.Ili pomozite ili ga uništite. Drugo i ne znate.Vazura Vucelic Vucelic itd šaka jada vas zezaju.Pa zar nemate leka za njih.Svašta. Zašto to dozvoljava te. Ko tu stoji iza vas .Moram tako da kažem .Čim se vi svim mirnim sredstvima nebo rite za klub vi niste pravi Partizanovci da Partizan ovci. Deco vi i neznatne šta znači biti Partizanovce. Tracarajke lažljivce. Čast pojedinima. Stalno vam drugi krivi.

Solidno izdanje. Sale RIP

JRK PFC - Link komentara
Prvi put na krovu i potpuno neobican osecaj. Navijanje zbog svih okolnosti ispod nivoa, ali sta je tu je.