Prazne tribine na meču između Partizana i Metalca! SRAMOTA! UPRAVA NAPOLJE!!!

Prazne tribine na meču između Partizana i Metalca! SRAMOTA! UPRAVA NAPOLJE!!!

08.03.2017.

 

Fudbalski klub Partizan obezbedio je slobodan ulaz svim damama povodom Međunarodnog dana žena, ali nekoliko minuta pred početak utakmice na stadionu jedva da ima 50 ljudi.

Da li zbog nezgodnog termina u koji 'pada' utakmica (sreda, 15.30) između Partizana i Metalca, ili zbog kiše koja je padala tokom celog dana, tek na stadionu Partizana jedva da ima gledalaca.

Nema sumnje da će i u ovom duelu nedostajati podrška sa tribina, mada već godinama Partizan kuburi sa brojem navijača na tribinama.

Ovoga puta su i plaćeni navijači rešili da otvore bolovanje ili odu na "zaslužen" odmor posle derbija. Za njih postoje samo utakmice na kojima se može ili ne može zaraditi. Ova ih očigledno nije puno zanimala!!!

UPRAVA NAPOLJE, NAPOLJE SA PLAĆENIM NAVIJAČIMA!!!

 

 


Ostavite komentar


Лазар - Link komentara
Ма ко јебе ову утакмицу важно да су агенти изгасирали дерби показали се где треба јер кога боле за ову утакмицу, и они да имају по који слободан дан радило се, молих их више да не раде ништа и већ једном се склоне са југа! Онакве будалаштине од пароле на дербију " бели оток " да нам се сви смеју боље да не долазе

Мире пфк - Link komentara
Боже мој па зар ми нисмо дерби и евро навијачи:)

Dobro ne budimo bas toliko ostri bilo ih je 84 na jugu , sa sve tri reda stolica, sramota ko radi na organizaciji pozivanju ljudi bolje nista da ne rade i jednom se sklone sa juga svi placenici mozda i pocne da dolazi neko!

Zaradili agenti dobru kintu na derbiju jebo ovu utakmicu, ljubav prema klubu se meri u novcanicama!

Исток - Link komentara
Можда су кључеви југа код рошавог па није откључао хехехе

Mozda je jug otisao na beli otok :-)

Nema opravdanja radni dan kisa jednostavno sramota!