PROLEĆNO UNIŠTAVANJE PARTIZANA I POSLEDNJI KORACI KA AMBISU!!! UPRAVA NAPOLJE!!!

PROLEĆNO UNIŠTAVANJE PARTIZANA I POSLEDNJI KORACI KA AMBISU!!! UPRAVA NAPOLJE!!!

06.02.2017.

Poslednji koraci ka ambisu, u koji nas ubrzano vodi lopovska uprava FK Partizan, mogu se videti i u ovoj prolećnoj pauzi. Sve je toliko očigledno da samo slep čovek ovo ne vidi. Prolećno uništavanje Partizana je uveliko u toku i pitanje je dana kada ćemo preći tačku posle koje nema povratka u normalne tokove i funkcionisanje. I ranijih godina je FK Partizan imao svoje minus faze ali nikad ovako ozbiljno i bespovratno. Razlika je što je tada FK Partizan imao ljude koji su voleli klub, a ne ovakve manipulante i lopove koje samo zanima što brža zarada pre nego što napuste klub.

Saga oko Nikole Vujadinovića, koji je navodno dugo bio želja Partizana, završena je tako što je Vujadinović potpisao ugovor sa Osasunom. Naravno, niko nije lud da dolazi u ovakav FK Partizan, kada je svaka stvar unutar kluba neizvesna i na klimavim nogama. Potpuno razumemo Nikolu Vujadinovića jer tako iskusan fudbaler ne zaslužuje bilo kakva poniženja, kašnjenja plate i nepoštovanje od strane lopova iz uprave.

Nakon neušpesne prodaje u Gabalu iz Azarbejdzana, Peking Enterprajz i Trabzon, Valeri Božinov ipak ostaje u Partizanu. Ugovor sa crno–belima mu ističe poslednjeg dana juna tekuće godine i samim tim Valeri odlazi bez obeštećenja i bez prihoda za FK Partizan. Još jedan diletantski potez lopovske uprave FK Partizan na čelu sa Vučelićem, Vazurom i Vuletićem.

U isto vreme se polako sklapaju kockice oko afere sa Sedrikom Goguom koji je potpisao za Kazahstanski Aktobe. Ranije smo pisali na ovu temu ovde:

http://navijacipartizana.com/objave/sedrik-gogua--jo-jedan-vazurin-promaaj-na-tetu-partizana-vaz 

Sve ovo je aminovala i uprava FK Partizan čime su potvrdjene priče da je Sedrik sve ovo napravio u dogovoru sa upravom kluba. Uprava sada nije u obavezi da plati procente od narednog transfera SJK-u (klub iz koga je doveden Gogua), a u isto vreme dobiće nekoliko stotina hiljada evra obeštećenja preko suda. Sve je oko ove prevare čisto kao suza. Čista lova i glatka zarada nakon malo spinovanja u javnosti oko navodnog sukoba koji je Gogua imao sa upravom kluba. Slična priča kao i sa Andrijom Živkovićem o čemu smo pisali ranije i što možete pročitati ovde:

http://navijacipartizana.com/objave/reirana-frka-sa-andrijom-ivkoviem-zeevi-vueli-i-vazura-uzeli 

Idemo dalje...

Nikola Đurđić, koji je doveden kao veliko pojačanje, posle samo šest meseci provedenih u klubu otišao je, uz aminovanje lopovske uprave, u danski Randers. Partizan je na ime obeštećenja inkasirao samo 100.000 evra. Partizan je platio 400.000 evra obeštećenje za njega a sada ga je prodao za 100.000. Molimo vas da ne nasedate na priče kako je ovaj odlazak dobar za klub jer se klub navodno oslobodio visokog ugovora koji je ovaj igrač imao na godišnjem nivou. Taj isti ugovor je sa njim potpisala ova lopovska uprava, a sada odjednom to predstavlja puno novca i potrebno je osloboditi se tog "visokog" ugovora. Dobrog igrača je potrebno dobro i platiti a onda, uz dobre igre i dobro poslovanje kluba, kasnije skupo prodati, a ne ovako da se direktno urušava klub i manipuliše sa svim navijačima Partizana.

 

U to isto vreme Uprava FK Partizan potpisuje profesionalne ugovore sa šestoricom svojih igrača iz Omladinske škole. Omladinci, ma koliko telentovani bili ne mogu biti sjajne zamene kada je prvi tim u pitanju i potrebno je vreme da se svi oni priviknu na prvoligaški fudbal i Evro takmičenja. Ono što je najveća ironija ovde jeste to što su od njih igrače napravili ljudi koji su na najgori mogući način oterani iz Partizana i smenjeni iz Skupštine FK Partizan. 

U svakom slučaju brojimo poslednje korake ka ambisu i na ivici smo bezizlazne situacije. Ukoliko se svi navijači Partizana ne ujedine u odluci da se smeni ovakva štetna i lopovska uprava FK Partizan, onda stvarno nemamo čemu da se nadamo. Saradnje sa ljudima iz uprave ne sme biti i svako ko sebe smatra navijačem Partizana ili Grobarom ogradiće se od ovih lopina i lešinara koji već godinama otkidaju sve najbolje što ovaj klub ima.

UPRAVA NAPOLJE I NEKA NAM JE BOG U POMOĆI SA VAZUROM, VUČELOM I KOMPANIJOM NA ČELU KLUBA!!!


Ostavite komentar


Ne brinite, sve ce to da sredi generalni direktor Vazura koji loptu u zivotu nije video a o fudbalu nista ne zna.

Opet smo super prosli nismo ni dinara ulozili a hocemo da osvojimo titulu cirkus zato vazura na svoje obezbedjenje ne stedi a ni vucelin sin !

Smejurija - Link komentara
Na stranu to sto su hteli da prodaju najbolje mlade igrace, necu i blekija. pa nisu uspeli. pa sada furaju pricu da cuvaju tim. hahahahaha

Da smo trazili gore ljude od vucele i vazure nismo mogli naci....koliko je njima stalo da uzmu pare na brzaka postalo je evidentno i najglupsem debilu samo je pitanje dokle ce da cutite braco .

мирко - Link komentara
Ми смо одавно да дну, сад смо почели да копамо по дну ! мрш говна лоповска

objektivni - Link komentara
Treba vucelinom sinu da se namakne koji milion.....sramota...mislis da ne moze gore ono uvek moze !

krle_padina - Link komentara
Plus ne igramo evropu. Plus je nikad gore stanje u klubu. Plus je teleoptik pod hipotekom. Plus ne vidim kada ce biti bolje. Ovaj vas tekst je samo vrh ledenog brega. uprava napolje

Ma ovde je bre sve odavno jasno. Ove jajare moraju da lete pod hitno.