RANI RADOVI MILOŠA VAZURE - ŠKOLOVANI PREVARANT!!! FOTO

RANI RADOVI MILOŠA VAZURE - ŠKOLOVANI PREVARANT!!! FOTO

30.10.2016.

 

Kakav je smrad i prevarant Miloš Vazura poznato je svakome ko je makar malo prelistao vesti o Partizanu u poslednjih godinu, godinu ipo dana. Medjutim, on nije takav postao silom prilika već je oduvek bio sklon prevarama, podvalama i mahinacijama.

Miloš Vazura je svoje manipulativne i kriminalne sposobnosti počeo da stiče još u vreme studentskih dana. U toku svog studiranja uspeo je da postane student prodekan, a kasnije i predsednik Studentskog parlamenta pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Prvi prljavi poslovi koje je obavljao vezani su za nekadašnji studentski kafić “Bonafides” gde je zbog duga za neplaćene zakupnine fakultetu, od više hiljada evra, dogovorio sa tadašnjim vlasnikom studenskog kafića i tadašnjim dekanom fakuteta Mirkom Vasiljevićem. Plan je bio da se u pomenutom kafiću organizuju žurke za studente i da troškove istih snosi studentski kafić. Na taj način fakultet bi otpisao dug zakupa, gde se naravno Vazura debelo uglavio i izdejstvovao za sebe masnu proviziju. Na taj način počeo da ubira novac od svoje pozicije na fakultetu.

Vazura je sa fakulteta izbacio sve mogućnosti da na izborima za studentski parlament učestvuje i neka druga lista studenata, a to je uspeo tako što se nikada na fakultetu nije znalo kada su raspisani izbori za studentski parlament Pravnog Fakulteta. Na ovaj način je sebi iznova i iznova obezbedjivao pobede svake godine, a sve to, naravno, uz pomoć tadašnjeg dekana Mirka Vasiljevića, a kasnije Sime Avramovića. Dekani su činili Vazuri razne ustupke zbog toga što je on držao studente u miru i nije dozvoljavao nikakve pobune na fakultetu, a to su činili tako što su za organizovanje čuvene Pravnijade na Zlatiboru donirali ogroman novac kako bi se ista organizovala, iako su studenti plaćali ceo iznos boravka na Zlatiboru!!!

Za to isto vreme Vazura je na pravnijadi sa vlasnicima zlatiborskih kafića ugovarao za sebe ogromne provizije na ime dolaska studenata u iste. Upravo je pomenuti dekan, Mirko Vasiljević, pomogao Vazuri da organizuje Studentske susrete na Kopaoniku, tako što je fakultet, takodje, plaćao za izabrane studente boravak na Kopaoniku u ogromnim novčanim iznosima. Vazura je uspeo, zahvaljujući dekanima i profesorima, da progura priču ovih susreta i u Rektoratu Univerziteta u Beogradu, gde su se dekani svih fakulteta sa Univerziteta u Beogradu složili da plaćaju svojim studentima boravak na Kopaniku. Na taj način Vazura je, prethodno obezbedivši mizerne cene boravka studenata na Kopaoniku, fakultetima ispostavljao astronomske fakture koje su fakulteti plaćali.

Procenjuje se da Vazura svake godine od Kopaoničkih susreta zaradi oko 40.000 evra. Pored toga fakultet je parlamentu tj. Vazuri plaćao za zakup sportskih balona u nameri da studenti mogu da se bave sportom besplatno, medjutim u te hale i balone studenti nikada nisu ušli, a novac je naravno uzeo Vazura.

Takodje, zanimljiva je činjica da je Vazura uhvaćen da polaže ispit iz Međunarodnog privatnog prava na bubicu, ali protiv njega nije vodjen nikakav postupak, niti je kažnjen zbog toga, već mu je dekan završio da položi i taj ispit. Vazura fakultet na znanje svakako nije završio već na kombinaciju i on ne zna ništa o pravu, ali o kombinacijama i mahinacijama je debelo potkovan. Taj je menjao i postavljao Studentski parlament Univerziteta u Beogradu, kako je njegovom interesu odgovaralo. Zanimljivo je da je Vazura jedan od vlasnika turističke agencije Max travel, po čijom ingerencijom se nalazi agencija Go 2 travel, preko koje se organizuju gotovo sva studentska putovanja kako na Pravnom fakultetu tako i na drugim fakultetima u Beogradu, od čega naravno ima ogromnu zaradu. 

Iako je diplomirao tek krajem 2011. godine, a fakultet upisao 2005. godine, i do dan danas je uspeo da zadrži vlast na fakultetu i da ostvaruje zaradu od svih studentskih aktivnosti i putovanja, kao i organizacije apsolventskih večeri i studentskih žurki. On je to uspeo tako što je prvo postavio Dejana Stojanovića na mesto predsednika studentakog parlamenta pravnog fakulteta, koji je za Vazurin račun obavljao sve poslove, a nakon njega i Milana Macuru koji je i dan danas predsednik parlamenta. Milana Macuru smo već pominjali kao čoveka preko kojeg Vladimir Vuletić prodaje ispite. Tu objavu možete pročitati u linku dole.

http://www.navijacipartizana.com/objave/vladimir-vuleti--peder-u-slubi-vazurinog-ruenja-partizana-foto 

U svim mahinacijama sa Vazurom, od studentskih dana pa do dan danas, pomagao mu je i njegov veliki prijatelj Vladimir Grković, koji je danas član skupštine FK Partizan. Na prvoj naslovnoj slici sa fakulteta vidi se i Vladimir Grković kako čuči u beloj košulji. On je zajedno sa Vazurom postao poznat preko video klipa, gde zajedno pevaju pesmu "Bela ciganka". Klip možete pogledati dole.

Ukoliko pogledate slike iz ove objave možete videti da se Miloš Vazura uvek nalazi pored nekog profesora ili čoveka od uticaja. Praktično, od najranijih dana je znao za koga treba da se zakači kao privezak. Miloš Vazura je svakog od svojih pulena povezao sa profesorima na fakultetu, jer je on preko Mirka Vasiljevića ostvario sve te kontakte. Miloš Vazura se sprijateljio i sa Oliverom Antićem koji mu je pomogao da dodje na mesto savetnika pomoćnika ministra pravde, gde je Vazura uzeo u nadležnost kadriranje i izbor privatnih izvršitelja na teritoriji Beograda. Sa te pozicije je ucenjivao svakoga ko je hteo da postane izvršitelj da mora da mu plati za to, te je tako zaradio više desetina hiljada evra, a što je opštepoznata činjenica, kako u ministarstvu tako i medju izvršiteljima. 

Posle svega ovoga i ovakvih ranih radova, Miloš Vazura postaje generalni direktor FK Partizan. O samom njegovom "poslovanju" i mahinacijama u FK Partizan je mnogo već pisano, a tek će se pisati.

UPRAVA NAPOLJE!!!


Ostavite komentar


Serdjio - Link komentara
KAda si pustio da igraci obuku majicu sa likom onog pokojnog prebega ti si pljunuo na istoriju slavnog kluba i ukaljao sveti crno-beli dres.

veciti student - Link komentara
Vazura pitaj MIlana pošto ispiti ima zainteresovanih:) kad to prodjemo daj sredi neku apsolventsku eskurzijicu skrpićemo i to,,

Трба - Link komentara
Сви који су покушали нешто да ураде у овом клубу су шутнути као неподобни,као последњи у низу Душан Трбојевић ,Игор Спасић и многи пре њега на милост и немилост препуштени овој бараби ,питање да ли он зна где се налази и колику штету наноси сваким даном.

Tamo 38 miliona ,tamo 30 miliona ,malo agencija,malo Partizan ,dajte još čoveku malo mu je,povraća mi se !

Pa ovakvu lopužu svet još nije video, koliko je ovo govno od čoveka nije ni čudo sto ga čuva njih najmanje desetoro, dali mi imamo državu kad ovo ne vidi pa on se i ne krije sve otovoreno radi!

Pa ne znam, u sustini, sta ima ovde sporno, odnosno kakve sve ovo ima veze sa Partizanom? Ako je ovo sve tacno, pod broj jedan. Snalazio se covek, kao i svi drugi, neki bolje, neki losije, neki nece da se snalaze, sta znam, mislim, bas je "zlikovac", uzimao pare od fakulteta, uuu, "ziv sam se usr'o".

васко - Link komentara
Види се и по сликама како је учио да буде прилепак и слина на свакој слици је до професора знао је где да улети у буљу......није он нама крив ми смо говна што ово све гледамо и ћутимо.!?

УПРАВА НАПОЉЕ ! - Link komentara
Па шта је ово ситница вазура вози службени ауди а6 свуда где требе и нетреба па тако је имао удес са њим у ноћном проводу! Па наплатио 7000 евра од клуба.... а и има уговор са клубом на 220 хиљада евра на 4 године тек ће он да нас јади, ако му неко нестане на пут !!

slavko nis - Link komentara
Gde je sad onaj debil pantic iz tv partizan da nam objasni kako sve ovo nije tacno i da je vazura jedno divno stvorenje! Kako nema nikakav uticaj u klubu kako zivi od platice od 5000 evra sta je to sitnica samo da se prezivi!!!

Sa pravnog presao na partizanov racun gde isto ovako trosi mnogo vece sume novca za svoje bahanalije placajuci svoje racune po osnovu raznih zajebancija! UPRAVA NAPOLJE

реалиста - Link komentara
Рани радови милоша вазуре док се није усавршио и дошао у партизан нећемо се ми лако њега отарасити без револуције! Можемо ми овде причати до сутра без конкретних дела ништа.

Навијач са запада - Link komentara
Јебога ко га направи дали је могуће да смо толики баксузи да од свих могућих нама западне вазура, ово говно још није свет видео !

Slinisa Mali - Link komentara
Unistite sc Teleoptik, nema vise talenata, nema vise prodaje, nema vise para, nema vise lesinara. Dok je zlatne koke eto i lesinara oko nje. Tesko jwste ali to je jedini nacin. Sad prave jaku cigansku druzinu uz pomoc drzave pa neka se prebaci malo tamo da krade, oni imaju iskustva u tome, a i njegova proslost garantuje da ce se naci zajednicki intetes. Mi cemo se vec nekako snaci, ionako smo navikli na krv, suze i znoj.