RAZDOR U UPRAVI PARTIZANA: Jovičić: Neću glasati za Vučelića!

RAZDOR U UPRAVI PARTIZANA: Jovičić: Neću glasati za Vučelića!

10.09.2016.

 

Mile Jovičić je napustio privremeno rukovođenje Partizanom!!!

Ovu informaciju nam je nedvosmisleno potvrdio i objasnio razloge:

- Moje bitisanje u Partizanu bilo je vezano za dobro funkcionisanje kluba do izbora novog predsednika, ali način na koji se sada radi u klubu ne dozvoljava mi da tu budem –smireno objašnjava Jovičić.

Sledeća rečenica kruna je nezadovoljstva:

- Ja sigurno neću podržati kandidaturu Milorada Vučelića za predsednika Partizana!

Na pitanje zbog čega je došlo do kratkog spoja i zaokreta u stavovima, nekadašnji potpredsednik crno-belih detaljno je obrazložio odluku:

- Ne radi se o kratkom spoju nego o ne slaganju sa potezima koji se vuku. Imali smo Ivana Ćurkovića kao kandidata za predsednika Partizana i onda se odjednom pojavljuje Milorad Vučelić i kaže kako je bio kod premijera Aleksandra Vučića i i kako mu je on rekao ko ne može, a ko može da bude predsednik Partizana... Ako je verovati Vučeliću, Bjeković i ja ne možemo, a on može!? Nelogično! Pitao sam ga a zbog čega si ti uopšte išao kod premijera da bilo šta pitaš i koga si tamo zastupao sumnjajući da je uopšte i bio kod premijera. Naš zadatak – generala Radinovića, Vučelića i mene bio je da vodimo klub do izbora, a ne da biramo kandidata – kategoričan je Jovičić.

Po Jovičićevim rečima, Vučelić je sam sebe kandidovao:

- Doslovce! Ja nisam prisustvovao sastanku na kojem je Vučelić zvanično postao kandidat za predsednika. Ispada da je sam sebe predložio i da je i usvojio taj predlog. Moguće je da ga je general Radinović podržao.

Mile Jovičić ne očekuje da će Partizan 16. septembra konačno dobiti novog predsednika.

- Ishod će verovatno biti isti kao na pretjodnoj Skupštini. Ne vidim dobre dane pred Partizanom. Svi zajedno moramo da tražimo kompromisno, dobro i ozbiljno rešenje, a to sigurno nije Milorad Vučelić – zaključio je Jovičić.


Ostavite komentar


fastandfurios - Link komentara
i Jovicic se opameti

Cigani smrde - Link komentara
A Vucela VONJA

Мики - Link komentara
Баш Вучића интересује да ли ће Вучелић или неко други да буде председник клуба, па то је смешна прича која је потекла оде Вучелића....