REŽIRANA FRKA SA ANDRIJOM ŽIVKOVIĆEM: Zečević, Vučelić i Vazura uzeli 1.000.000 evra?

REŽIRANA FRKA SA ANDRIJOM ŽIVKOVIĆEM: Zečević, Vučelić i Vazura uzeli 1.000.000 evra?

29.07.2016.

 

Čelnici crno-belih od oca Andrije Živkovića, navodno, dobili veliki novac na ime scenarija po kom je mladi igrač bez obeštećenja prešao u Benfiku.

Žarko Zečević, Milorad Vučelić i Miloš Vazura podelili su milion evra koje im je u sklopu paklenog plana dao Andrijin otac Jovica, a sve to na ogromnu štetu Partizana.

Saga u vezi sa (ne)potpisivanjem ugovora između talentovanog fudbalera i Partizana navodno je bila vešto režirana farsa iz koje su glavni akteri izašli bogatiji za veliki novac. Porodica Živković je, kako saznajemo, dobila slobodu i kasnije četiri miliona evra od Benfike za potpis, dok su pomenuti funkcioneri podelili milion evra na ravne časti.

Navodno, od početka velike medijske svađe koja je trajala nedeljama postojao je tajni dogovor između oca igrača Jovice Živkovića i čelnika crno-belih. 

Menadžeru veliki deo

Prema najvažnijim tačkama tajnog sporazuma, trebalo je sačuvati Andrijin status kvo, što znači da se ne potpisuje ugovor o produženju, niti da se ide na transfer u inostranstvo, uprkos pretnji da će sa računa Partizana morati da ode 2,5 miliona evra Piniju Zahaviju ako se ne ostvari prelazak igrača u inostranstvo. Tako se i odigrala „drama“. Dok se javnost zgražavala zbog svega što su tih dana Jovica Živković i predstavnici kluba rekli jedni o drugima, Andrija je sklonjen u Teleoptik, gde je održavao formu i čuvao se od mogućih povreda, a odakle se nedavno preselio u Lisabon. U međuvremenu, za vreme suspenzije u Partizanu, talentovani fudbaler je igrao za reprezentaciju Srbije, što mu je dodatni bonus.

Klubu ni dinar

Ž
ivković je, navodno, od dobijenog novca isplatio „ljute neprijatelje“, tako da je na kraju samo Partizan bio na velikom gubitku, ostavši i bez igrača i sa razmišljanjima odakle će namiriti Zahavija kada para od UEFA nema.


Ostavite komentar


pa ovi opleve sve sto mogu

Partizan u srcu - Link komentara
Od ovakve uprave coveku moze samo da pozli!!! UPRAVA NAPOLJJEEEE