Tomić: Ko ne glasa 12. septembra za Bjekovića, nije partizanovac

Tomić: Ko ne glasa 12. septembra za Bjekovića, nije partizanovac

04.08.2016.

 

Vest da treneri u Omladinskoj školi Partizana još nisu produžili ugovore inicirala je Đorđa Tomića, crno-belog đaka, 181 put u dresu Parnog valjka, uz 41 gol (jedan u večitom derbiju), da se javi Žurnalu, podigne glas i izruči pun džak čemera minulih meseci taloženog oko srca:

- Sramota! Da napišeš ljudima da se do eventualnog produžetka ugovora ne pojavljuju na poslu... Ma, nije tu on kriv, već oni što stoje iza njega!

Nekadašnji internacionalac u Francuskoj i Španiji, posle jasne aluzije na generalnog direktora („Ne znam ni kako se zove”), osvrnuo se u ne tako davnu prošlost:

- Kad se samo setim prekinute Skupštine... Pretresaju Vladicu Kovačevića, Muju Hasanagića... Dopisuju nove članove, stavljaju ovlašćenja... Ma, ne bi to radio Ivan Ćurković, on je legenda, mesto mu je u klubu, ali ovi što smenjuju trenera...

Odlazak prezimenjaka Ivana duboko je ganuo Đorđa Tomića:

- Žao mi je Ivana, imao je viziju, ne i sreću da ima prave ljude uz sebe. Da je imao Nenada Bjekovića, Batu Mirkovića, Gordana Petrića, Sava Miloševića, Budu Vujačića, Slobodana Krčmarevića, Mateju Kežmana, Ivicu Kralja - to se nikad ne bi desilo. A, ne ove!

Stanka i – erupcija:

- Navijači smenili Tomića! Grobari vode klub? Znate li kad bi to bilo kod Bjekovića? Nikad! Sklonite se, crveni tepih Nenadu...

Zaključak – Đorđe Tomić je svim srcem uz nekadašnjeg centarfora, trenera i sportskog direktora:

- Nenad ima većinu, pa ima... Treba da bude predsednik. Ko ne glasa 12. septembra za Bjekovića, nije partizanovac. Ko ne dođe na Skupštinu, treba da ga je sramota.

Svojevremeno vešti tehničar nije član Partizanovih organa...

- Ne interesuje me funkcija, ali poginuću da u klubu budu Nenad, Bata, Gordan, Savo, Ivica... Oni su Partizan, ne ovi što konstantno daju autogolove. To je novi Upravni odbor, ma – kao da su ovi iz sadašnjeg davali neke pare?

Tomiću je krivo što nekadašnji triling uspešnih: ĆurkovićZečevićBjeković ne može da nađe zajednički jezik:

- Nema tu više dogovora... Nenad, na primer, nikada nije remetio rad kluba, vidite i proletos, uoči finala Kupa. Dobro - i Zeka je uvek branio Partizan, ali ne znam šta mu je sada, izgleda da je izgubio energiju...

I, na kraju, poruka legendarnom generalnom sekretaru:

- Zeko, budi u klubu, ali nemoj da u njemu ostanu Vazura i Vučelić!

Đorđe Tomić, iskren, kao i uvek, „do bola”...

 


Ostavite komentar


Tomicu javno pricaj sta ova gamad radi nasem klubu!

U kakve kombinacije je Zeka upao sa Vucelom, Vazurom, Sokom i drugima je ozbiljno pitanje, mozda i zbog toga ne moze da se odkaci od ove prve dvojice, ko zna.... U svakom slucaju s Bjekom i ekipom PARNI VALJAK CE PONOVO MLETI I NECE BITI STAJANJA!!! toliko od mene

Imenjak - Link komentara
svi pamtimo tvoj gol u derbiju a to sto te do sada niko nije kompromitovao znaci da si pametan i da znas o cemu pricas. uprava napolje!!!

Bravo Tomicu. Iskreno do koske i za sve si u pravu.