VAZURA I JOVIČIĆ JEDVA IZBEGLI LINČ GROBARA U NOVOM SADU!!!

VAZURA I JOVIČIĆ JEDVA IZBEGLI LINČ GROBARA U NOVOM SADU!!!

22.08.2016.

 

NEMA OSTAVKI I DALJE!!!

Funkcioneri crno-belih, kod rezultata 1:0 za Spartak, napustili ložu stadiona u Novom Sadu zbog žestokog verbalnog napada publike.

Miloš Vazura i Mile Jovičić pobegli su od revoltiranih navijača Partizana 20 minuta pre kraja utakmice u Novom Sadu.

Kod rezultata 1:0 za Spartak (kraj 2:1), generalni direktor crno-belih i potpredsednik kluba napustili su ložu stadiona „Karađorđe“ zbog revoltirane publike na zapadnoj tribini, koja ih je vređala, pljuvala i gađala sitnim predmetima.

„Uprava, napolje“, orilo se zapadnom tribinom, a za razliku od Vazure i Jovičića, sportski direktor Ivica Iliev i predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić bili su hrabri i ostali na svojim mestima uprkos žestokom revoltu navijača. Kada je Partizan izjednačio rezultat na 1:1, Iliev je počeo svađu s publikom.
- Šta je sad, šta je sad - ponavljao je sportski direktor crno-belih ratobornom navijaču ispod lože koji se još više iznervirao i počeo još glasnije da vređa i napada upravu.

Drugi, ispostavilo se pobedonosni, gol Spartaka prelio je čašu i kod ostalih Grobara, pa su skandiranja „Uprava, napolje“ postala još glasnija. Većih incidenata, srećom, nije bilo.

A ni posle nove blamaže fudbalera Partizana, rukovodstvo ne pomišlja na ostavke. Juče se niko nije pojavio u klupskim prostorijama, a poslednje informacije govore da niko neće otići pre skupštine. A kad će biti skupština i šta će biti na njoj, to više niko ne zna.

Jedno je sigurno - cirkus u Humskoj se nastavlja!

UPRAVA NAPOLJE!!! VAZURA ODLAZI!!


Ostavite komentar


zbunio se pa gricka nokte i razmislja kako da zbrise a to sto je tim izgubio ko ga sisa

alooooo gde je ovde nasss transparent -debeli place na ramenu tastu misli da ce tako muda da mu porastu-

Ciganske pizde - Link komentara
Sta su ovog sasavog Ilieva zaduzili kad ih ovako bran.dok smo navijali za njega bili smo mu dobri sad on pljuje po nama. STA JE SA TIM COVEKOM?