Vazura na bazenu ispija koktele sa direktorom Zvezde!!! RASPADANJE PARTIZANA NJEGE NE DOTICE!!!Ć

Vazura na bazenu ispija koktele sa direktorom Zvezde!!! RASPADANJE PARTIZANA NJEGE NE DOTICE!!!Ć

15.08.2016.

 

Generalni direktor crno-belih odmara se u luksuznom hotelu na Halkidikiju, gde mu društvo pravi bivši čelnik crveno-belih Zoran Stojadinović. Najjeftiniji smeštaj za samo jednu noć staje 152.260,14 dinara što za celo letovanje košta više od milion dinara . Na bazenu hotela društvo mu pravi nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović.

Vazura je u Grčku otputovao s porodicom, a tamo se susreo s jednim od najpoznatijih fudbalskih menadžera, što se može videti na ovim fotografijama. Inače, njih dvojica su u tesnim poslovnim vezama, budući da je Stojadinović i za vreme obavljanja direktorske funkcije na Marakani imao igrače u Humskoj, a pre nekog vremena na Vazurino insistiranje isplaćena mu je određena količina novca kako puštanjem menice ne bi ometao normalno funkcionisanje kluba. Za ovaj Vazurin potez već je podneta krivična prijava Višem sudu u Beogradu.

Vazura je na početku mandata imao mesečnu platu od 138.757 dinara, da bi šest meseci kasnije potpisao novi ugovor koji mu garantuje da će do 31. decembra 2019. godine prihodovati 220.000 evra. Uz to, ima identične premije kao i prvotimci crno-belih, pa sebi može da priušti brčkanje u Grčkoj, gde samo jedna noć košta kao nekoliko prosečnih plata radnika u Partizanu, a i one kasne po nekoliko meseci.

BAHATOST NA DELU I DIRKETAN UDARAC NA FK PARTIZAN!!! NA SVE SMO OVO NAVIKLI OD VAZURE I SAMO SE POSTAVLJA PITANJE DOKLE ĆE GROBARI ĆUTATI I DOKLE ĆE OVA AGONIJA POTRAJATI!!!

UPRAVA NAPOLJE!!!


Ostavite komentar


Kiko Kolasin - Link komentara
Sta se cudis, normalno da je na reprezentaciju, pa to sve klub finansira, mora strucnjak u sport da se odmori od teskih dana rada...xaxaxaxaxaxa

Парни ваљак - Link komentara
је л то летовање на репрезентацију????

Satro zajedno - Link komentara
xaxaxaxa bas se slucajno vide sa stojadinovicem ko zna kakve kominacije su dogovarali....

Insajder - Link komentara
kad ce ovaj vazura postati Brankicina tema u insajderu da prave lopine oplete i kaze ljudima ko je ovaj covek

Роки Балбоа - Link komentara
па дал је могуће ја једва некако српим мало да се спустим до ЦГ са породицом као и сви поштени људи, а он трошли ли троши милионе динара на зајебанцију

Partizan is the best - Link komentara
rano je ovaj vazura poceo da se bahati i sve to naravno sa tudjim parama....

Мики носоња - Link komentara
шатро случајно су се срели....

Titanik - Link komentara
Tuzno je gledati kako nas Partizan tone kao titanik sa ovakvim ljudima...

Vlajko_PFK - Link komentara
Hahahahah. jebe se njemu za sve. Pod stresom je, mora da odmori debelu guzicu