Vladimir Vuletić: Spin majstor u novoj epizodi - OPRAVDATI ZABRANU IGRANJA EVRO KUPOVA!!!

Vladimir Vuletić:  Spin majstor u novoj epizodi - OPRAVDATI ZABRANU IGRANJA EVRO KUPOVA!!!

23.01.2017.

 

Pravo niotkuda, počelo je novo pravdanje iz Humske, a ko bi najbolje mogao da spinuje poluinformacijama, pa naravno osvedočeni homoseksualac Vladimir Vuletić.

Malo je to što se Partizanu dešavaju najteži momenti u poslednjih 10 godina, nego na sve to spin majistor Vuletić ima da izjavi masu vrlo ljigavih i bezobraznih stvari. Tako Vuletić, čovek bez skrupula i bilo kakvog morala izjavljuje sledeće:

"Mi plaćamo sve redovno, ali su Dragan Đurić i njegova uprava napravili takve dugove da sprečavaju normalan život Partizana!"

To je siže 62-minutnog izlaganja Vladimira Vuletića, aktuelnog potpredsednika crno-belih, odlučnog da uzvrati na sve češća pitanja javnosti "gde su pare?"

Na svaki odgovor i izjavu koju je dao ovaj moralni pigmej mi ćemo postaviti konkretna pitanja za koja znamo da nećemo dobiti odgovor jer odgovor od lopova nam nikada nije ni trebao ali želimo da javnosti predočimo i neke stvari iz drugog ugla. Iz ugla iskrenih navijača Partizana.

Navijači Partizana: Kada su već dugove napravili Dragan Djurić i njegova uprava i upravo ti dugovi sprečavaju normalan rad FK Partizan, kako je moguće da je naslavniju seriju titula osvojio upravo Djurić?

Kako je moguće da u prvi plan uvek izbacujete koliko se duguje, ali ne i koliko ste vi, kao nova uprava prihodovali od transfera koje je ostvario Djurić? Tu mislimo na transfer Skuletića u Lokomotivu i provizije od kasnije prodaje Aleksandra Mitrovića i Lazara Markovića?

Vuletić: "Isti problem ima jednog imenitelja, a to je uprava Partizana koja je do 21. decembra 2014. ostavila dug veći od 15.000.000 evra"

Navijači Partizana: Ovo već postaje tako jadan adut jer od tada je prošlo više od dve godine i red ja da kažete koliko ste svi vi "svojim izgaranjem i besprekornim radom" smanjili taj dug. Složićete se da je pola mandata više nego dovoljno makar za neke rezultate i analize i presek stanja koji bi pokazao gde smo sada i gde nas sve to vodi. Dosta više sa čitanjem jučerašnjih novina. Zanima nas trenutno stanje u klubu i iznos duga.

Vuletić: "Dug je dug, mora se vratiti. Ne sporim njegovo postojanje prema svim igračima koji su igrali za platu, ali je sporno što je prošlo izvesno vreme u kome su čekali na naplatu potraživanja, pa se postavlja pitanje da li je mart 2016. bio trenutak u kome su neki od njih zahtevali isplatu sredstava, znajući da je alternativa bilo nedobijanje licence za učeše u UEFA takmičenja".

Navijači Partizana: Kad neko ko treba odlučno da vodi klub i obezbedi prosperitet na svim poljima, ima petlju da izjavi ovakve stvari i to predstavi kao neku teoriju zavere protiv sebe, onda se vidi slabost i neubedljivost. Da li je to način na koji treba da se vodi klub, gde se od regularne isplate dugovanja i to dugovanja sa velikim kašnjenjem, dolazi dotle da se prozivaju igrači koji godinama čekaju svoj novac. Partizan nije samo prihodovanje i podela tala medju pojedincima već ozbiljan sistem kojeg vi očigledno niste svesni.

Vuletić: "U periodu 2015. i 2016. ova uprava je usplatila Milanu Smiljaniću 105.000 evra, Vladimiru Volkovu 87.000 evra, Vojislavu Stankoviću 59.908 evra... Ima ih još koji su koristili takozvani "momenat ucene", međutim, ima i onih koji su se poneli časno".

Navijači Partizana: Ovakvo prozivanje igrača koji su ginuli za dres Partizana i koji su nosili kapitensku traku je toliko degutantno da nemamo nameru ni da komentarišemo. Oni su taj novac zaradili i nije bitno koja uprava taj novac isplaćuje jer tu platu njima daje FK Partizan. Isto tako će se nekim igračima isplatiti dugovanja koja su nastala dok ste vi bili u klubu, a u kojem se nadamo nećete zadržati još dugo.

Možemo u nedogled pitanjima odgovarati na sve vaše ljigave izjave, ali nećemo jer sve što izgovorite najviše govori o vama. Mi navijači Partizana to već sve znamo. Zato naš stav i jeste UPRAVA NAPOLJE!!!


Ostavite komentar


Grobari Minhen - Link komentara
Vi ste samo jedna banda lopova šta se pravdate samo kukate vodite li svoju kuću tako bole vas za klub !!!! Ostavka samo to vama pomaže ništa više

rasa konjarnjik - Link komentara
Nemojte plate da primate i resen problem!

statisticar - Link komentara
Nisi doveden da kukaš nego da rešiš problem. Daj ostavku i napusti klub ako ne umeš i ne možeš.

Kako vas nije sramota da prozivate igrače koji su to što potražuju pošteno zaradili za razliku od vas. Marš napolje bando! Neka Vazura radi bez plate!

anti romi - Link komentara
Pa šta i ako su te silne pare isplaćene? Pričaš kao da su te pare poklonjene a ustvari isplaćene su DUŽNICIMA, igračima i trenerima, koji su ih ko zna koliko dugo čekali dok ste ti i ostala mafija u klubu trpali u svoje džepove.

Sreta uzice - Link komentara
Ne isplacujete LEGENDE, a Vazura prema vasim statutarnim dokumentima prima premije! Koliko je golova taj genije dao? Umesto da se stidite sta ste uradili sportskoj instituciji vi najblaze receno nastavljate da lupetate. Mrsssssss.....iz Partizana

Da imaš bar č od čoveka, ne samo da ne bi ništa govorio za štampu, već bi se pokupio i otišao u neku rupu da te godinama ne vidimo i ne čujemo. Ali ti si Vuletiću jedna obična secikesa, lažov i hohštapler sa đonom od obraza i ovo što radiš ne radiš zato što se ničega ne bojiš već što se ničega ne stidiš. Na žalost, takvi sami ne idu, niti mogu civilizovano da se oteraju.

federer - Link komentara
Samo nam ti reci kolika je tvoja plata i vazure??? I sta vas dvojica strucnjaka radite u klubu zajedno sa vucelom?????

Sirovina - Link komentara
Ko je ovaj lik bre??? Jel šutnuo loptu nekada, sportski radnik možda??? Ko o čemu o poštenju, mrš!!!

slavko uzice - Link komentara
Nesto mi je mnogo prepoznatljivo "za sve su krivi oni prethodni" ! Gospodo oni prethodni uopste NISU BILI U PRILICI DA PLATE ILI NE PLATE DUGOVANJA . DAKLE SVA KRIVICA OKO IZBACIVANJA PARTIZANA IZ EVROPE JE ISKLJUCIVO NA VAMA I TU NEMA NIKAKVE DILEME . NAJSRECNIJI BI BIO KADA VAM SE IME NIKADA VISE NE BI POMENULO VEZANO ZA PARTIZAN .

istok zapad - Link komentara
Ovaj priprema teren za ono sto sledi, a to je potvrda kazne od strane Uefa... Braco Grobari motke u sake i da oteramo bagru iz kluba... Uprava se tera sa istoka i zapada ne sa juga gde su njihovi placenici, a ne ni bojkotom kako najavljuju pojedinci...

Partizanovac - Link komentara
I treba da nas izbace ali na duzi period, da se dozovemo pameti. Sutradan posle kazne su uplatili dug sto znaci da imaju pare ali ne zele da plate, odugovlace i zavlace ljude koji su posteno zaradili te pare.

Misko sapcanin - Link komentara
Ja iz ulice Stojana Novakovic iz Sapca,znam ko je Supica,bruka i sramota i za zgradu,kraj i grad!Sve uradio i postigao za vreme zutih lopuza!

ja i samo ja - Link komentara
Uprava napolje.Ostavke!

Debela botina !