Vukadinović razočaran: Izgubiće samo – Partizan

Vukadinović razočaran: Izgubiće samo – Partizan

14.09.2016.

 

Iz prikrajka Dragoljub Vukadinović, „raščinjeni” član najvišeg klupskog tela, prati dešavanja u najavi dana odluke na vrhu Partizanove kule.

Više utučen nego razočaran, posle svega što je prevalio sa crno-belima, pokušao je da se idzigne iznad aktuelnog klupskog trenutka.

Sramota je sve što se poslednjih meseci dešavalo unutar Partizana. Posle svega, biće samo jedan gubitnik – naš klub. Niko više!

Brzo se Vukadinović udubio u suštinu priče:

Partizanu nisu potrebne podele. Niko ne bi smeo da slavi u slučaju da pobedi u glas, dva, tri, pa i deset… Nije to dobro, jer klub može samo da korača ako su svi njegovi ljudi uz njega. U suprotnom, ne piše mu se dobro.

Svojevremeno potpredsednik crno-belih i dugogodišnji član uprave ne miri se sa isključenjem iz skupštinskog saziva.

Moje mesto je u Partizanu i ne priznajem takozvanu odluku o isključenju. Jednostavno, i ona je pravno nevažeća, jer će o svim tim lakrdijama, a nije ih mali broj, konačnu reč uskoro dati Upravni sud. Otuda i one ne mogu, niti smeju da budu obavezujuće.

Otuda je i Vukadinovićeva poruka nedvosmisleno jasna:

Da sam na metu Nenada Bjekovića, sigurno ne bih došao na Skupštinu. Nema razloga da joj daje legitimitet u situaciji kad se uskoro čeka poslednja reč sudske instance. Privatne obaveze ne dozvoljavaju mi da dođem do Beograda, ali nema dileme da se ne bih ni pojavio u „Zemunelu”. Tužno je sve to…


Ostavite komentar


Partizan u srcu - Link komentara
Slazem se da ne treba doci na skupstinu i dati legitimitet ovim lopurdama. Sta smo mi bogu zgresili da nam posalje ovakve bolesne ljude.

north england - Link komentara
koliko ce ih jos rasciniti da bi dosli do doboljnog broja

Petar Vrbas - Link komentara
Tuzno jeste, da li ce izgubiti Partizan videcemo, u svakom slucaju teska borba za obe strane, moramo se opredeliti i prave i nekompromitovane ljude podrzati!!!! SVI ZAJEDNO GROBARI!!!

Ova takozvna pozicija je u klubu sve obezvredila, ali mi grobarski duh moramo da odrzimo u nama i verujemo da ce doci bolji dani za nas PARTIZAN!